Έτσι γιόρτασε τα 48ά γενέθλιά της η Victoria Beckham - Οι τρυφερές ευχές του αγαπημένου της David (φωτό)

Μαζί με την οικογένειά της και στενούς φίλους

Την Κυριακή 17 Απριλίου η Victoria Beckham είχε τα 48ά γενέθλιά της και φυσικά ο αγαπημένος σύζυγος David, της είπε τα χρόνια πολλά μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική σύζυγο, μαμά και επιχειρηματία ❤️ Να έχεις την πιο όμορφη μέρα γιατί σου αξίζει να x Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ ❤️» έγραψε στο post του ο Beckham ανεβάζοντας μια φωτογραφία εκείνου και της καλής του να δίνουν ένα φιλί στο στόμα.

 

 

 

 

Μετά τον γάμο του γιου της Brooklyn με την χρυσή κληρονόμο Nicola Pelz, η σχεδιάστρια μόδας το γιόρτασε σε στενό κύκλο στο Sushi Fly Chicken του Μαϊάμι.

Στο δείπνο βρέθηκε η οικογένεια της πρώην τραγουδίστριας των Spice Girls, καθώς και ορισμένοι καλοί της φίλοι. Η Victoria απόλαυσε τη βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της David Beckham και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους: Romeo, Cruz και Harper.

 

 

Το πάρτι της Victoria ήταν πολύ ιδιαίτερο με μια τούρτα οκτώ επιπέδων πουείχε διαφορετικές φωτογραφίες της fashionista και των αγαπημένων της προσώπων. «Όλοι ήταν σε εορταστική και διασκεδαστική διάθεση, με τους καλεσμένους της Victoria να μαζεύονται για να φωτογραφηθούν μαζί της και να γιορτάσουν τα γενέθλιά της» είπε μια πηγή στο Us Weekly.

Φωτογραφίες: Instagram

Η Victoria ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την έξοδό τους, ενώ έγραψε στο post της: «Τόσο ξεχωριστό να γιορτάζω να γενέθλιά μου με την οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους.

Σας αγαπώ τόσο πολύ @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven x Νιώθω πολύ ευλογημένη που έχουμε τόσο ευγενικούς και στοργικούς ανθρώπους στη ζωή μας εδώ στο Μαϊάμι x Σας ευχαριστούμε @davegrutman και @isabelagrutman για την αγάπη και την καλοσύνη σας πάντα. Σας αγαπάμε x».

Τις ευχές της έστειλε μέσα από το Instagram και η καλή της φίλη Eva Longoria η οποία έγραψε στην ανάρτησή της: «Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο πιστούς, διασκεδαστικούς, όμορφους, έξυπνους, ξεκαρδιστικούς φίλους που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

 

Συνεχίζεις να με εμπνέεις να γίνω καλύτερη αποτελώντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι είναι να είσαι υπέροχη μαμά, σύζυγος, κόρη, αδερφή, επιχειρηματίας και φίλη! Σε αγαπώ τόσο πολύ VB! Χρόνια πολλά μωρό μου!».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ