Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το εξάγωνο με τον Κρόνο μας βοηθά να είμαστε πιο υπεύθυνοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας...

Η Σελήνη παραμένει στον εξωστρεφή και ταξιδιάρη Τοξότη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σχηματίζοντας τετράγωνα με τους πλανήτες στους Ιχθύς και συγκεκριμένα με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα και τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο που είναι βοηθητικό για να «πατήσουμε» λίγο στο έδαφος και να είμαστε πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και να αποφύγουμε τις υπερβολές.

Σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και ξεκινούν τα γενέθλια του δευτέρου ζωδίου του ζωδιακού που μας βάζει για τα καλά στην καρδιά της άνοιξης.

Στο επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά θέματα, τα θέματα της ενέργειας, η ασφάλεια μας, αλλά και οι επενδύσεις μας ερωτικές, συναισθηματικές και οικονομικές.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις θετικές μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας είναι η Τετάρτη, που θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές παρά τις όποιες υποχρεώσεις σας. Θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Βέβαια, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τους πλανήτες στους Ιχθύς, δεν πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες συγκέντρωσης στις υποχρεώσεις σας, καθώς το μυαλό θα ξεφεύγει εύκολα.

Τα ξημερώματα τα γενέθλια σας ολοκληρώνονται και ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα μέχρι τις 20/5 τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Μεγάλη Τετάρτη ξεκινά κάπως πιεστικά με σκέψεις ή ανησυχία ίσως για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών ή των επαγγελματικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας. Πιθανώς όμως να έχετε και αρκετές οικονομικές δοσοληψίες σήμερα. Προσέξτε όμως μην κάνετε λάθη, γιατί τα επίπεδα της συγκέντρωσής σας δεν θα είναι στην καλύτερη τους φόρμα.

Από την άλλη, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης και ξεκινούν τα φετινά γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας.

Πάντα τα γενέθλια μας όταν σηματοδοτούνται από επιρροές του Κρόνου και φέτος και των εκλείψεων είναι γενέθλια που δεν ξεχνάμε, γιατί διαφοροποιούν την πορεία της ζωής μας. Ξεκινά η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά με νέα σχέδια, νέες υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και νέες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στο ζώδιο του Τοξότη και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε, διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα.

Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Γενικά θα είναι μια αρκετά εξωστρεφής μέρα για σας με έμφαση στις σχέσεις σας, αλλά και μεγαλύτερη πίεση ίσως από τα θέματα της καριέρας.

Τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο, όπου και θα μείνει μέχρι τις 20/5. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Ταύρο, μπορείτε να τα βελτιώσετε. Είναι μια περίοδος λίγο πιο παρασκηνιακή και σε θέματα επαγγελματικά με αρκετή δραστηριότητα να γίνεται μυστικά.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ