Μέσα στο γαλήνιο σπίτι της βραβευμένης με Grammy Kacey Musgraves: Τέλεια ισορροπία αρσενικού & θηλυκού (φωτό - βίντεο)

Το λευκό κυριαρχεί

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Kacey Musgraves άνοιξε τις πόρτες του όμορφου και γαλήνιου σπιτιού της στο Architectural Digest.

Η Musgraves αγόρασε το ακίνητο, που βρίσκεται στο Nashville των ΗΠΑ, σε μια περίοδο σημαντικών αλλαγών στη ζωή της το 2020.

«Ήθελα ένα μέρος που να το νιώθω σαν εμένα, όπου θα μπορούσα να εκφράζομαι χωρίς να χρειάζεται να σκέφτομαι ένα άλλο άτομο και τι μπορεί να θέλει. Αυτό ήταν σαν μια νέα αρχή» είπε μεταξύ άλλων στο γνωστό περιοδικό η 33χρονη καλλιτέχνη που συνεργάστηκε με την σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Lindsay Rhodes.

Το σπίτι των 3.500 τετραγωνικών ποδιών (325.1607 τ.μ) χτίστηκε το 2012 και ήταν διακοσμημένο με τομλημές, πολύχρωμες τσαπετσαρίες.

«Η Kacey έπρεπε να ξεκινήσει από το λευκό για να δει πού ήθελε να πάει» θα πει μεταξύ άλλων η Rhodes για τις αλλαγές που έκαναν στο εσωτερικό.

«Το σπίτι είχε πολλά πλακάκια και λεπτομέρειες σε στυλ Craftsman, οπότε θέλαμε να κάνουμε τα πάντα καθαρά. Βασικά καλύψαμε όλη την κουζίνα με γύψο, ακόμα και το νησί, για να δημιουργήσουμε λείες γραμμές και να της δώσουμε μια πέτρινη υφή. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε μια ωχρή ορυκτή μπογιά σε όλο το σπίτι. Σχεδόν μοιάζει με ακουαρέλα. αντί να είναι επίπεδο, δίνει μια μικρή διάσταση».

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A C E Y (@spaceykacey)

Υπάρχει ένας χώρος που έμεινε όμως ανέγγιχτος: μια πυριτιδαποθήκη γεμάτη με σκίτσα από κάρβουνο από την αείμνηστη, τοπικά διακεκριμένη καλλιτέχνιδα Hazel King, τα οποία ευθυγραμμίστηκαν ασυνήθιστα με μια ιδέα που ήθελε να εφαρμόσει η Musgraves στο προηγούμενο σπίτι της.

«Είχα αρχίσει να μαζεύω γυμνά σκίτσα γιατί είχα αυτό το όραμα να τα κρεμάσω από το δάπεδο μέχρι την οροφή σε ένα μπάνιο, αλλά δεν το είχα κάνει.  Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για το σπίτι.».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A C E Y (@spaceykacey)

Μεγάλο μέρος του σπιτιού είναι πλέον βαμμένο σε λευκό ή υπόλευκο χρώμα, ενώ οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος που εμφανίζονται επιλέχθηκαν για συγκεκριμένους, προσωπικούς λόγους.

Η αίθουσα πιάνου, για παράδειγμα είναι σε ένα σκοτεινό ροζ, εμπνευσμένο από ένα κερί που δημιούργησε η Musgraves σε συνεργασία με την καλτ μάρκα αρωμάτων Boy Smells.

«Είναι μια τέλεια ισορροπία αρσενικού και θηλυκού», λέει. Και το ριγέ μεταξωτό κάλυμμα τοίχου σε απαλό κίτρινο τόνο στην τραπεζαρία συμπληρώνει τόσο το τραπέζι τραβερτίνης όσο και ένα γυάλινο φωτιστικό Murano σε σχήμα σφαίρας που κρέμεται στην είσοδο, για το οποίο η Musgraves ήταν «πραγματικά περήφανη».

Πολλά από τα μεγαλύτερα κομμάτια του σπιτιού - συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας προτομής που έχει τοποθετηθεί στην πισίνα της τραγουδίστριας - αγοράστηκαν από δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο χέρι.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ