Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη για την μητέρα του: «Εσύ βλέπεις μια τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία της» (φωτό)

Συγκινεί η ανάρτησή του

Μια συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του Αγγελική Νικολούλη έκανε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Η παρουσιάστρια και αστυνομική ρεπόρτερ έχει ρίξει φως σε πολλές υποθέσεις μέσα στα χρόνια, ενώ καταλυτική είναι και η συμβολή της στην υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Όμως για τον 35χρονο σκηνοθέτη, ο οποίος μένει στην Αμερική, η Αγγελική Νικολούλη είναι η μητέρα του και ο ίδιος γνωρίζει καλά τις θυσίες που έχει κάνει η τελευταία «για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης».

Μετά την τελευταία εκπομπή της Νικολούλη λοιπόν, η οποία αποχαιρέτησε προσωρινά το κοινό της και αναμένεται να επιστρέψει και πάλι σε λίγες ημέρες, ο γιος της δημοσίευσε στο Instagram ένα κολλάζ με δύο φωτογραφίες της μητέρας του, μια από την αρχή της καριέρας της και μια πρόσφατη.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή.

Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης.

Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου ολα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τωρα» έγραψε στο post ο Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ