Αποκάλυψη - Φίλος Μάνου Δασκαλάκη: Την χώρισε & το ίδιο βράδυ πέθανε η Ίριδα (βίντεο)

''Ο Μάνος κατάλαβε για τη σχέση, την πίεσε και η Ρούλα το ομολόγησε'', είπε ο φίλος του...

Ενας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό αναφέροντας πως συνέπεσε ο θάνατος της Ίριδας με τον χωρισμό του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, φίλος του πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και εξήγησε πως συνέπεσε ο ξαφνικός θάνατος της Ίριδας με τον χωρισμό του Μάνου Δασκαλάκη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο χωρισμός του ζευγαριού συνέπεσε την ίδια μέρα με τον θάνατο της Ίριδας, λέει φίλος του Μάνου

Ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε σχετικά με τον χωρισμό της Ρούλας και του Μάνου και τον θάνατο της Ίριδας: «Ο άνθρωπος αυτός είναι της ηλικίας μας, εμφανίσιμος, καμία σχέση με ποδόσφαιρο.

Είναι στην ευρύτερη παρέα αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι δεν ήταν «τύπου σχέση», αλλά κάτι πολύ σύντομο, για ένα βράδυ, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου είχαν χωρίσει, δηλαδή την περίοδο πριν χαθεί η Ίριδα».

 

 

«Ο Μάνος κατάλαβε κάτι για αυτήν την «σχέση» - δεν μου είχε πει τι συγκεκριμένα, γιατί ίσως ντρεπόταν - την πίεσε και η Ρούλα το ομολόγησε.

Έτσι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι και η Ρούλα τρελάθηκε. Εξαφανίστηκε, την ψάχνανε. Και μετά που την βρήκαν, γύρισε σπίτι, ζήτησε την Ίριδα να της την φέρουν εκείνο το βράδυ, που είχε τραβήξει το τελευταίο βίντεο με την μπέμπα και την ίδια μέρα το μωρό πέθανε», τόνισε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη με την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ