Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Αντόνιο Μπαντέρας: Γιόρτασαν το Πάσχα στην Μάλαγα - Θα εκπλαγείτε με την ηλικία της(φωτό)

Η πανέμορφη γυναίκα του έχει κλέψει την καρδιά... 

Ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι full ερωτευμένος με την Νικόλ Κίμπελ και δεν διστάζει να το παραδεχτεί! 

 Η εντυπωσιακή 41χρονη από την Δανία είναι η πρώτη σχέση του 61χρονου ηθοποιού, μετά το διαζύγιό του με την Μέλανι Γκρίφιθ. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια.  Η Νικόλ Κίμπελ εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων και γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό στις Κάννες όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την Μέλανι Γκρίφιθ.

 

 

«Η Νικόλ δεν ήταν ο λόγος που χώρισα. Τη συνάντησα στο Φεστιβάλ Καννών, αλλά γνωρίζαμε τότε και οι δυο μας πού βρισκόμασταν. Ημουν ακόμα παντρεμένος, άσχετα πώς κατέληξε όλη αυτή η ιστορία. Η Νικόλ μάλιστα μου είπε να λύσω πρώτα όλα μου τα προβλήματα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Οταν υπέγραψα τα χαρτιά του διαζυγίου, τότε αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί.

 

 

Μάθαμε πρώτα ο ένας τον άλλον καλά και μετά προχωρήσαμε σε σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο Μπαντέρας σε παλαιότερη συνέντευξή του. 

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στη Μάλαγα της Ισπανίας, όπου πέρασε και το φετινό Πάσχα. 

 

 

 

 

Μάλιστα ο Αντόνιο Μπαντέρας ανέβασε και μια selfie τους στο Instagram στο οποίο ποζάρουν και οι 2 χαμογελαστοί. 

 

 

Φοράνε και οι δύο denim και δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ...  

 

 

Θυμίζουμε ότι ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν 19 χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ και απέκτησαν την κόρη τους, Στέλλα, η οποία ακολούθησε τα βήματα των γονιών της, καθώς είναι και η ίδια ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ