Αυτή κι αν ήταν έκπληξη γενεθλίων! Η στιγμή που ο Donny Osmond αιφνιδιάζει την Jennifer Garner - δείτε το βίντεο

Ο θρυλικός τραγουδιστής εμφανίστηκε ξαφνικά

«Έμεινε» η  Jennifer Garner με την έκπληξη που της επιφύλαξαν για τα γενέθλιά της!

Η ηθοποιός κλέινει σήμερα Κυριακή 17/4 τα 50 της χρόνια και ήδη από την Παρασκευή δέχτηκε ένα από τα καλύτερα δώρα, αφού είχε την ευκαιρία να ακούσει το Happy Birthday από τον θρυλικό τραγουδιστή Donny Osmond.

 

 

 

 

«Η πρώτη μου (προ)γενέθλια έκπληξη ήταν μια ζαβολιά — ο ένας και μοναδικός, θρύλος της εποχή του, αντικείμενο της παιδικής μου λατρείας και αφοσίωσης— εμφανίστηκε ο @donnyosmond για να μου βγάλει τις μωβ κάλτσες.

Πέρασε μιάμιση ώρα από τη μέρα του για να καθίσει μαζί μου, να τραγουδήσει τα αγαπημένα μου κομμάτια και να μου δώσει ένα master class. Ευχαριστώ, Donny. ? Γεια, @marieosmond. ☺️ Ελπίζω να σε συναντήσω κάποια μέρα, Ντέμπι. ♥️» έγραψε στο post της η Garner.

Στο βίντεο που ανέβασε την βλέπουμε να κάθεται σε κάποιο καφέ και να κοιτάζει από το κινητό ένα βίντεο με τον Donny Osmond να της τραγουδάει για τα γενέθλιά της... ξαφνικά εκείνος βρίσκεται πίσω της και η ηθοποιός μένει άναυδη που τον βλέπει.

Μάλιστα ήταν τέτοια η έκπληξή της που χαμογελούσε σαν μικρό παιδί και  έβγαλε την μπλούζα της, από το σοκ της στιγμής.

Στη συνέχεια, η Garner στέκεται και τον αγκαλιάζει καθώς εκείνος της δίνει μια τούρτα που γράφει "13 going on 50" - ένα νεύμα στη δημοφιλή ταινία της «13 Going on 30» - ενώ μετά τραγούδησαν και οι δυο μαζί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ