Ο David Beckham «ερωτοτροπεί» με ένα λαγουδάκι - Το ταΐζει καρότο & γιορτάζει το Πάσχα με την οικογένεια (βίντεο)

Ο τίτλος «το βίντεο της ημέρας» μπορεί να πάει άνετα στον Beckham!

Ο τίτλος «το βίντεο της ημέρας» μπορεί να πάει άνετα στον David Beckham

Η διάσημη οικογένεια γιορτάζει το Πάσχα και ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της μετά τον λαμπερό γάμο του Broklyn με την Nicola Peltz.

Ο 46χρονος σταρ των γηπέδων δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram ένα κλιπ στο οποίο τον βλέπουμε να «ερωτοτροπεί» με τον Coco!

 

 

Έχει βάλει ένα καρότο στο στόμα του ταϊζει το ζωάκι, το οποίο είναι το κατοικίδιο της 10χρονης κόρης του Harper. «Happy Easter weekend» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Beckham που ευχήθηκε για τις γιορτές εκ μέρους όλης της οικογένειας.

 

 

 

 

Η Harper απέκτησε το λαγουδάκι της τον περασμένο Φεβρουάριο και η φαμίλια έχει επίσης τρία σκυλιά τους Spaniels Olive, Sage και Fig.

 

 

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Victoria Beckham βλέπουμε την 10χρονη να ποζάρει αγκαλιά με τον Coco, ενώ η διάσημη μαμά της ευχήθηκε και εκείνη με την σειρά της - μέσα από το post - για το Πάσχα.

Ακόμα η σχεδιάστρια μόδας με αφορμή τα γενέθλιά της που είναι σήμερα 17/4 (έκλεισε τα 48!) δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν.

 

 

Ειδικότερα μοιράστηκε μια throwback photo από το πάρτι γενεθλίων που είχε κάνει όταν ήγταν 9 έτων, σημειώνοντας ότι «νιώθω σαν να ήταν χθες» και στέλνοντας ένα μεγάλκο ευχαριστώ στην μαμά της Jackie Adams.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ