Επαγγελματίας baby namer: Η 33χρονη Taylor βρίσκει το τέλειο όνομα για κάθε μωρό - χρεώνει έως 10.000 δολ (φωτό & βίντεο)

Ποια η διαδικασία που ακολουθεί

«Θεωρήστε το καλό σας όνομα ως το πλουσιότερο κόσμημα που μπορείτε να κατέχετε» είχε πει ο Σωκράτης. Αλλά πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το όνομα που θα επιλέξετε για το παιδί σας είναι καλό; Υπάρχουν ειδικοί για αυτό!

Η Taylor A. Humphrey, μια 33χρονη γυναίκα από τη Νέα Υόρκη χρεώνει χιλιάδες δολάρια για να βοηθήσει τους γονείς να διαλέξουν το τέλειο όνομα για τα παιδιά τους.

 «Αν κοιτάξετε τα πιο δημοφιλή ονόματα μωρών, είναι ένα τόσο ενδεικτικό σημάδι των πολιτιστικών μας αξιών και των φιλοδοξιών μας», είπε η Taylor A. Humphrey, επαγγελματίας ονοματοδότρια μωρών.

 

Είναι ένα επάγελλμα πλήρους απασχόλησης με την ίδια να χρεώνει τους πελάτες της από $1.500 έως $10.000, αφού παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες που περιλαμβάνουν από την συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου, μέχρι μια διαδικασία με κόστος 10.000 δολαρίων που περιλαμβάνει γενεαλογικές έρευνες και name on-brand επιλογή με βάση την οικογενειακή επιχείρηση.

Η Tyalor ενδιαφερόταν από μικρή για τα ονομάτα μωρών, αφού η μητέρα της της είχε πάρει από την βιβλιοθήκη ένα σχετικό βιβλίο το οποίο της άρεσε να ξεφυλλίζει, όταν ήταν παιδί.

Το 2015, η νεαρή από τη Νέα Υόρκη μετέφερε το πάθος της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανοίγοντας έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @whatsinababyname.

 

 

 

 

Εκεί μοιράστηκε τα αγαπημένα της ονόματα μωρών και την αριθμολογία πίσω από αυτά, και ένιωθε τόσο κολακευμένη που ο κόσμος ζητούσε τη γνώμη της, που τους έδινε δωρεάν συμβουλές.

Μόλις το 2018 συνειδητοποίησε ότι το πάθος της θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση μιας κερδοφόρας εξειδικευμένης επιχείρησης. Παράλληλα εργάζεται και η ως βοηθός μητρότητας, σύμφωνα με το προφίλ της στο Instagram.

Η 33χρονη ακόμα δίνει την βοήθειά της δωρεάν μέσα από τα social media, όπως το το Instagram και το Tik Tok, με τα βίντεό της να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές.

 

 

 

 

Ωστόσο αυτοί που θέλουν πραγματικά ένα ιδιαίτερο όνομα για το παιδί τους ή που έχουν ειδικές απαιτήσεις καταλήγουν να πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τις υπηρεσίες της.

Πώς όμως βρίσκει τα κατάλληλα ονόματα;  Σύμφωνα με το odditycentral.com ερευνά τη βάση δεδομένων της Κοινωνικής Ασφάλισης, αναζητά έμπνευση σε τίτλους ταινιών, παρατηρεί πινακίδες στους δρόμους και παρακολουθεί τις τάσεις.

Για παράδειγμα, τα ονόματα που σχετίζονται με καταστροφές (Katrina, Isis, κ.λπ.) δεν είναι πολύ δημοφιλή στις μέρες μας, ούτε και αυτά δημοφιλών τεχνολογικών υπηρεσιών όπως το Alexa ή το όνομα Siri.

 

 

 

 

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς - και καταλήγουν να απευθυνθούν στην ειδικό - είναι ότι ξεμένουν από ονόματα. Στο τρίτο ή το τέταρτο μωρό δεν ξέρουν ποια τι άλλο όνομα να δώσουν και εκεί έρχεται η Taylor.

Ακόμα υπάρχουν περιπτώσεις που οι πελάτες της επιθυμούν ένα όνομα που να ταιριάζει στην κληρονομιά της οικογένειάς τους ή ένα που να σχετίζεται με ορισμένα χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

Η Taylor A. Humphrey είπε στο περιοδικό The New Yorker ότι βοήθησε να δοθούν ονόματα σε περισσότερα από 100 παιδιά πέρυσι.  Παραδέχτηκε επίσης ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι μπορεί να ζήσει από τις υπηρεσίες της, αλλά συχνά λέει στους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η δοουλειά της είναι πλήρης απασχόλησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ