Γνωρίστε την Βραζιλιάνα σωσία της Rihanna - Ακόμα και η star «έμεινε» με την ομοιότητά τους (φωτό & βίντεο)

Η Priscila Beatrice έγινε πρώτη φορά viral το 2022

Οι σωσίες των celebrities δεν είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο δύσκολα βρίσκεις κάποια που να μοιάζει τόσο στο «πρωτότυπο» όσο μοιάζει η Βραζιλιάνα Priscila Beatrice με την Rihanna!

Η Beatrice μπορεί να μην είναι η μόνη σωσίας της σταρ, είναι ωστόσο η πιο η πιο διάσημη, αφού έχει πάνω από 450.000 ακολούθους στο Instagram και 2,4 εκ στο TikTok.

Η Prisclila

Έχει γίνει γνωστή υποδυόμενη την τραγουδίστρια από τα Barbados, τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, με τους θαυμαστές της Rihanna να συρρέουν για να πάρουν ένα αυτόγραφο ή να φωτογραφηθούν μαζί της.

 Η ομοιότητα της Beatrice με τη Rihanna της έχει εξασφαλίσει εμφανίσεις στην εθνική τηλεόραση στη χώρα της, ενώ τράβηξε ακόμα και την προσοχή της ίδιας της Rihanna η οποία σχολίασε, σύμφωνα με το odditycentral.com, σε ένα από τα βίντεο της doppleganger της: «που είναι το άλμπουμ αδελφούλα; #R9».

Και η Rihanna...

Η Beatrice έγινε viral πρώτη φορά - για την απίστευτη ομοιότητά της της με την 34χρονη καλλιτέχνη - το 202 όταν το The Shade Room μοιράστηκε ένα από τα κλιπ της.

Αν και είναι εύκολο να αποδώσουμε την επιτυχία της Beatrice αποκλειστικά στην τύχη, στην πραγματικότητα, η influencer δούλεψε πολύ μελετώντας το μακιγιάζ, το στυλ και τους τρόπους της Rihanna για να την μιμηθεί τέλεια.

Η 29χρονη μπορεί να χρειαστεί πάνω από μια ώρα για να κάνει το αντίστοιχο μακιγιάζ για μια φωτογράφηση και αυτό με την βοήθεια της ομάδας της. Η Βραζιλιάνα είπε ότι ξεκίνησε την καριέρα της  μιμούμενη την Rihanna, αφού οι φίλοι της της έλεγαν συνέχεια της έμοιαζε πάρα πολύ.

Σήμερα, είναι σε θέση να βγάζει τα προς το ζην ως Influncer.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ