Η πιο ακριβή μονοκατοικία που πουλήθηκε ποτέ στο Ντένβερ - Ποιο διάσημο ζεύγος την απέκτησε για 25 εκ δολ (φωτό)

Εσωτειρκή πισίνα, αίθουσα παιχνιδιών, home theater και γήπεδο μπάσκετ!

Ο Russell Wilson και η Ciara αγόρασαν μια έπαυλη 25 εκατομμυρίων (λίγο περισσότερα από 23 εκ ευρώ) δολαρίων στο Cherry Hills Village του Ντένβερ των ΗΠΑ. Πρόκειται για την πιο ακριβή μονοκατοικία που πουλήθηκε ποτέ στην περιοχή!

Ο 33χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου και η 36χρονη τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός αγόρασαν το πολυτελές ακίνητο το οποίο βρίσκεται σε ένα κτήμα 20.060 τετραγωνικών ποδιών.

Το σπίτι διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, ένα γκαράζ με εννέα αυτοκίνητα και ένα μεγάλο τζάκι. Επίσης υπέρχει μια εσωτερική πισίνα 2.590 τετραγωνικών ποδιών, αίθουσα παιχνιδιών, home theater και πλήρες γήπεδο μπάσκετ.

Το ζεύγος, το οποίο έχει τρια παιδιά, αγόρασε την έπαυλη (σε μια συμφωνία εκτός αγοράς) στην τιμή - ρεκόρ των 26 εκατομμυρίων δολαρίων - το πιο ακριβό ποσό που έχει δοθεί ποτέ για μια μονοκατοικία στην περιοχή του Ντένβερ.

Είναι σίγουρα μια αναβάθμιση σε μέγεθος για την οικογένεια Wilson, αφού το σπίτι τους στην Ουάσινγκτον -- που μόλις βγήκε στην αγορά για 36 εκατομμύρια δολάρια -- ήταν λίγο πάνω από 11.000 τετραγωνικά πόδια.

Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν ένα ρετιρέ στο κτίριο Four Seasons που πωλήθηκε για 16 εκατομμύρια δολάρια το 2020 ... και η έπαυλη του πρώην προπονητή των Broncos, Μάικ Σάναχαν, που πουλήθηκε για 15,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ