Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας μάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας μάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε έναν πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Η αντίθεση με τον Δία και τον Ποσειδώνα προσθέτει μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας, αλλά οδηγεί και σε υπερβολές.

Σήμερα παρόλα αυτά είναι κατάλληλη μέρα για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα, στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης, είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, έναν έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο είναι θετική για το ζώδιο σας και επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει ανεμπόδιστα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και η Σελήνη στην Παρθένο μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» μας, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική προσφέροντας σας κάποιες λύσεις, ακόμη και σε καταστάσεις που αναφέρονται στο παρελθόν. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ