Jennifer Lopez: Περιγράφει πως της έκανε πρόταση γάμου ο Ben Affleck - Το 8,5 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι (βίντεο)

Μπορεί να κόστισε πάνω από 10 εκ δολάρια!

Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε και επίσημα, στις αρχές του μήνα, τον δεύτερο αρραβώνα της με τον Ben Affleck, 20 χρόνια μετά τον πρώτο.

Υπενθυμίζεται ότι η star έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από την ιστοσελίδα της, ενώ είχε δημοσιεύσει ένα σύντομο βίντεο στο Instagram στο οποίο έλεξε στους εκατομμύρια θαυμαστές της ότι είχε κάτι πολύ σημαντικό να τους ανακοινώσει.

Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε νέες λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου - η οποία σύμφωνα με την 52χρονη δεν ήταν «φανταχτερή», αλλά ήταν πολύ ρομαντική - αλλά και για το δεύτερο δαχτυλίδι αρραβώνων που έλαβε από τον 49χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Debby ??? (@debby.lo)

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερο όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα;» ξεκίνησε να λέει η Jlo στο ενημερωτικό της δελτίο.  «Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (έκανα αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου.

Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και τον κοίταξα στα μάτια, χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα, προσπαθώντας σκληρά να συνειδητοποιήσων το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή, έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και μου είπε, "είναι αυτό ναι;". Είπα ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ» πρόσθεσε, σύμφωνα με το People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLo Lover (@jloversjlo)

Και συνέχισε, «Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν από το πρόσωπό μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ... απλά ένα ήσυχο Σάββατο βράδυ στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονται να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον

Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Τι ξέρουμε για το 8,5 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι που της χάρισε ο Ben Affleck

Η σταρ στο ενημερωτικό της δελτίο αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, γράφοντας ότι «το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica ? (@jlotruelove_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

Ακόμα είπε ότι: «Ίσως μπορείτε να θυμηθείτε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου συνέβησαν εκπληκτικά πράγματα όταν φορούσα πράσινο».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του The Diamond Pro Mike Fried μιλώντας στο Page Six Style είπε για το κόσμημα: «Αν αυτό είναι πράγματι ένα πράσινο διαμάντι, τότε έχω μείνει έκπληκτος.

Ένα πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι απίστευτα σπάνιο και ξεπερνάει σίγουτα την αξία του προηγούμενου δαχτυλιδιού αρραβώνων τους. Θα εκτιμούσα το δαχτυλίδι κοστίζει πολύ πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια και θα μπορούσε να αξίζει ακόμα και πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια».

Τον Νομέβριο του 2022 υπνεθυμίζεται ότι ο Affleck είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του με ένα ροζ διαμαντένιο δαχτυλίδι 6,1 καρατίων από τον Χάρι Ουίνστον, το οποίο η Jlo αποκάλεσε εκείνη την εποχή, «το πιο υπέροχο πράγμα που έχω δει ποτέ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ