Πάτρα: Αποχωρεί από την υπόθεση ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων - «Έκανα το χρέος μου» (φωτό)

Η ανάρτηση του πρόεδρου της Ιατροδικαστικής Εταιρείας

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων αποχωρεί οριστικά από την υπόθεση της Πάτρας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Ο επιστήμονας από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να βοηθήσει το κοινό να καταλάβει τους όρους και της έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης, κάτι το οποίο όπως σημείωσε ο ίδιος ήταν «χρέος» του.

Παράλληλα αναφέρει ακόμα ότι «ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους».

Αναλυτικά έγραψε: 

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα η υπόθεση της Πάτρας προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ.

Αυτό θεωρώ ότι ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου. Πλέον όμως, ορίστηκαν πραγματογνώμονες και πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς το χώρο και το χρόνο να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Προσωπικά θα τηρήσω την υπόσχεσή μου σε όσα ΜΜΕ την έχω ήδη δώσει και θα επιστρέψω στα υπόλοιπα καθήκοντά μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ