Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία: Με άκρως σικ μεγαλίστικη εμφάνιση στο gala της Βενετίας - ο συνοδός & οι πλούσιοι φίλοι της (φωτό)

Η αριστοκρατία της Νέας Υόρκης ήταν εκεί!

Λίγα gala είναι τόσο over the top, όσο το Save Venice, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Cipriani South Street στο νότιο άκρο του Μανχάταν.

Το φετινό θέμα του gala, που γιόρτασε τα 50 του χρόνια, ήταν το «Enchantment by the Sea» και οι καλεσμένοι πόζαραν μεταξύ άλλων σε ένα τεράστιο κοχύλο με παστέρ χρώματα που είχε στηθεί στον χόρο. Την ίδια ώρα η εκδήλωση ήταν και ένα κλείσιμο ματιού στο περίφημο Καρναβάλι της Βενετίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It Girl (@itgirlmx)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFA (@bfa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFA (@bfa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFA (@bfa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFA (@bfa)

Διοργανώτρια του Save Venice, είναι σύμφωνα με την Vogue η Αμερικανή επιχειρηματίας, εκδότρια περιοδικών και socialite Lauren Santo Domingo και όπως καταλαβαίνετε η αριστοκρατία της Νέας Υόρκης ήταν εκεί!

Ειδικότερα η Nicky Hilton και μέλη των οικογενειών Getty και Rothschild - celebrities - όπως η ηθοποιός Sienna Miller - επιχειρηματίες, αλλά και πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης, ήταν μερικοί από όσους έδωσαν το παρών στο λαμπερό event.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It Girl (@itgirlmx)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It Girl (@itgirlmx)

Ανάμεσά τους και η εγγονή του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου Μαρία Ολυμπία, η οποία είναι άλλωστε καλεσμένη σε πολλά κοσμικά party!

Σε μια από τις εικόνες που αναρτήθηκαν σε story στο Instagram είδαμε το 25χρονο μοντέλο και it girl να ποζάρει μαζί με τον Αμερικανό fashion designer του οίκου Carolina Herrera Wes Gordon.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του πρίγκιπα Παύλου έκανε μια άκρως σικ μεγαλίστικη εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @55cosasbonitas

Ειδικότερα φόρεσε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα Carolina Herrera από τη συλλογή Ready - to - Wear S/S '22. Το φουστάνι της είχε βολάν στο μπορστινό μέρος, ενώ ολοκλήρωσε την εφάνισή της με χρυσά πέδιλα από το brand Αquazzura.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπε και η φίλη της Μαρίας Ολυμπίας Ivy Getty - εγγονή του Αμερικανού μεγιστάνα πετρελαίου Jean Paul Getty -  η οποία και επέλεξε για την περίσταση ένα ροζ φόρεμα με παγιέτες.

Από το 1971, το Save Venice διατηρεί αριστουργήματα της ιταλικής κληρονομιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It Girl (@itgirlmx)

Επί του παρόντος, ο οργανισμός είναι αφιερωμένος στην αποκατάσταση της Βασιλικής της Santa Maria Assunta στο Torcello και της Κοίμησης της Θεοτόκου του Titian στη Basilica dei Frari.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ