Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης - Καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές, τι θέλουμε περισσότερο

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και οι κύριες όψεις που σχηματίζει είναι μια αντίθεση με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και ένα τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Υπάρχει ένα κλίμα πόλωσης κι από την άλλη με κάποιο τρόπο καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές τι θέλουμε περισσότερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζόμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στη μέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στην πορεία τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σας. Το κλίμα ζωντανεύει, αλλά μαζί μπορεί να ζωντανέψουν και κάποιες εντάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έμφαση σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι στον χώρο του σπιτιού, αλλά από την ίδια πηγή φαίνεται ότι προέρχεται και κάποιο στρες. Φυσικά και από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που έχετε στην καριέρα μπορεί να προκύψει ενόχληση, καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ