Emi's Cupcakes: Τα πιο παιχνιδιάρικα πασχαλινά αυγά της αγοράς για φιλάθλους & απαιτητικά μωρά (φωτό)

Θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!

Η Emi μάζεψε τις συνταγές της Καναδέζας γιαγιάς της και αποφάσισε να τις χωρέσει όλες σε ένα κρυμμένο γευστικό μυστικό του Κολωνακίου.

Στο county style λιλιπούτειο Emi's Cupcakes, τα cupcakes με μαλακή βάση και αφράτη cream cheese έχουν την τιμητική τους.

Και φυσικά τώρα που το Πάσχα είναι προ των πυλών θα βρείτε στο κατάστημα (διαδικτυακό και μη) τα πιο παιχνιδιάρικα αυγά της αγοράς, που θα ανταποκριθούν στα γούστα όλων.

Η γκάμα είναι μεγάλη, αφού έχουν δημιουργήσει από αυγά για φιλάθλους ομάδων, μέχρι τσολιάδες, που «βγήκαν» με αφορμή την 25η Μαρτίου.

Παράλληλα οι μικροί φίλοι θα ξετρελαθούν με τα Emi's Cupcakes, αφού στα προϊόντα τους «ζωντανεύουν» μερικοί από τους αγαπημένους τους ήρωες, όπως η Μίνι Μάους και τα Μίνιονς!

Τα Emi’s Cupcakes ξεκίνησαν το 2011 και όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα τους «όλες οι λιχουδιές μας ψήνονται από το μηδέν χρησιμοποιώντας ολόκληρα υλικά …με πολλή αγάπη και χωρίς χρήση χημικών και συντηρητικών».

Την ίδια ώρα αναλαμβάνουν να φτιάξουν λαχταριστά επιδόρπια για κάθε περίσταση: από γάμους και βαφτίσεις μέχρι εταιρικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ