Πάντα ερωτευμένος με την σύζυγό του ο Hugh Jackman: «Γιορτάζω 26 χρόνια γάμου, Deb φωτίζεις τη ζωή μου» (φωτό)

Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η αγάπη του Hugh Jackman για την αγαπημένη του Deborra-Lee Furness δεν θα σβήσει!

Ο 53χρονος ηθοποιός από την Αυστραλία και η 66χρονη σύζυγός του, είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της showbiz, καθώς γιόρτασαν την Δευτέρα την 26η επέτειο του γάμου τους.

Φυσικά ο γοητευτικός σταρ δεν παρέλειψε να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά με φόντο τη θάλσσα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

 

«Σήμερα γιορτάζω 26 χρόνια γάμου με την εξαιρετική σύζυγό μου. Κάθε μέρα είναι γεμάτη με τόσο πολύ γέλιο, χαρά και τάβλι!!!! Ντεμπ φωτίζεις τη ζωή μου. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!» θα γράψει ο Jackman για την καλή του.

Ο Hugh και η Deborra-Lee παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996, μόλις ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, που έγινε στα γυρίσματα του αυστραλιανού δράματος Corelli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

 

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως ήξερε ότι θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του με την Deborra-Lee μετά από μόλις δύο εβδομάδες. Το ζεύγος έχει  δύο υιοθετημένα παιδιά: τον Oscar Maximilian Jackman, 21 ετών και την Ava Eliot Jackman, 16.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

 

Ο Jackman είχε πει προηγουμένως στο People ότι το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους είναι «να αφιερώνουν χρόνο ο ένας για τον άλλον» και πάντα να «μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον».

«Πάντα μαθαίνουμε και οι άνθρωποι αλλάζουν (...)  Πάντα σκέφτομαι πόσο αστεία είναι, πόσο καταπληκτική είναι και πόσο έξυπνη είναι» είχε πει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ