Πασχαλινή εκδρομή στην Κεφαλονιά: Μένουμε σε πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του νησιού (φωτό)

Τα δωμάτια και σουίτες του είναι καινούργια και διαθέτουν high-end υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

Μπορεί οι Κεφαλλονίτες να θεωρούνται λιγάκι «τρελοί» και να έχουν τη φήμη του… σφιχτοχέρη, αλλά μια επίσκεψη στην Κεφαλονιά θα σας πείσει για το αντίθετο!

Μιλάμε για ανθρώπους ανοιχτόκαρδους και δοτικούς που προσφέρουν υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες, τιμώντας τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες τους.

Τα Manessis Travel λοιπόν έχουν  να μας προτείνουν πασχαλινή εκδρομή που ξεκινά από από 329€ (4 ημέρες / 3 νύχτες), ενώ έχουν φροντίσει για τη διαμονή μας σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ειδικότερα το Kefalonia Grand Hotel είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο Αργοστόλι, την καρδιά της Κεφαλονιάς. Με εξαίσια γοητεία και design συνδυάζει την κομψότητα και τις σύγχρονες ανέσεις ενός κορυφαίου boutique ξενοδοχείου.

Τα δωμάτια και σουίτες του είναι καινούργια και διαθέτουν high-end υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. Για τον επισκέπτη που ονειρεύεται πολυτελή διαμονή στο Αργοστόλι, το Κεφαλονιά Grand Hotel κατάλυμα είναι πλέον η ιδανικότερη επιλογή.

Με θέα τον κόλπο του Αργοστολίου, προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα highlights της πόλης, τους εμπορικούς δρόμους, μουσεία και πολύ κοντά στις καλύτερες παραλίες.

Εκτός των άλλων, διαθέτει και το υπέροχο Grand Café με πανοραμική θέα στον κόλπο του Αργοστολίου, χαλαρή ατμόσφαιρα και υπέροχη μουσική lounge για να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας, σνακς, κοκτέιλς ή smoothies φρούτων.

Πληροφορίες πακέτου

Αναχωρήσεις 22/4 

4 μέρες με πούλμαν στη Δρογκαράτη - Μύρτος - Φισκάρδο - Αργοστόλι - Λάσση - Κουκουμελάτα. Διαμονή  στο πλήρως ανακαινισμένο KEFALONIA GRAND Luxury Boutique Hotel 4* με ημιδιατροφή καθημερινά / Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό Γεύμα. 

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την πασχαλινή εκδρομή

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ