Η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση θηλάζει το νεογέννητο γιο της - Η πιο τρυφερή στιγμή στην φύση (φωτό)

Έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, πριν από λίγες εβδομάδες...

Γέννησε στις 21/3/22 η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους followers της στο Instagram.

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση στις 17 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει, ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Την Τετάρτη (23/3) λοιπόν ανακοίνωσε ότι έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους με την ίδια να δημοσιεύει μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το χεράκι του μωρού, που θα πάρει το όνομα του αείμνηστου μπαμπά της.

«Ο γιός μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάντο, το @mitera.gr την μαία μας την Δήμητρα και την @katie_ge @irois_gr που μας βοήθησαν στην πραγματοποίηση ενός τοκετού που θα μας μείνει για πάντα αξέχαστος».

 

Υπενθυμίζεται ότι η Εριέττα Κούρκουλου είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθειά της να γίνει μαμά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

 

 

Παράλληλα, μιλώντας πριν κάποιο καιρό στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό. Είναι ένα θαύμα, είμαστε τυχεροί και μόνο ευγνώμονες για αυτό. Τώρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε και το παιδικό δωμάτιο.

Δεν θεωρώ ταμπού να μιλάμε για την υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και την άρνησή μας να μοιραστούμε κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ακούσουν πως δεν είναι μόνοι τους.

 

 

Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος. Όπως για κάθε γυναίκα. Αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και μαζί όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σύζυγός μου κυρίως μου έδινε δύναμη και οι γυναίκες με τις οποίες επικοινωνούσα.

Δείτε επίσης: Top clicks 2020: Ποιος είναι ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας Βύρων Βασιλειάδης που παντρεύτηκε η Εριέττα Κούρκουλου - Τα δράματα στο ξεκίνημα της ζωής του & το happy end

Γιατί από την αρχή αποφάσισα να επικοινωνήσω ανοιχτά αυτό που περνάγαμε. Όλη αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που λάβαμε ήταν εξίσου σημαντική με την αγάπη των φίλων μας».

Μετά τη γέννα, η Εριέττα Κούρκουλου είχε σταματήσει για λίγο να επικοινωνεί τόσο συχνά με τους followers της, καθώς ο πρώτος καιρός με το μωρό είναι δύσκολος για όλες τις νέες μητέρες.

Ωστόσο, μετά από τρεις εβδομάδες περίπου φαίνεται να έχει μπει σε πρόγραμμα και έτσι αποφάσισε να κάνει ένα Q&A για να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Η ευτυχισμένη μητέρα θέλησε δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της Νίκο Βασιλειάδη Κούρκουλο, ενώ τον θηλάζει μέσα στο σπίτι τους αλλά και έξω στην φύση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ