Ποιο είναι το μυστικό που δένει την Ρούλα Πισπιρίγκου & τον Μάνο Δασκαλάκη - έρευνα «από το μηδέν» για τους θανάτους Ίριδας & Μαλένας

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας...

Ξανά από την αρχή θα εξεταστούν από τις εισαγγελικές αρχές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019 και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2020.

Την ώρα που η δικαστική έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την ανακρίτρια, ενώ έχει προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, οι δύο εισαγγελείς που διενεργούν την προκαταρκτική για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, ζήτησαν τη νέα ιατροδικαστική έκθεση προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν απεβίωσαν τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας, Μαλένα και Ίριδα.

"Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν πολλές καταθέσεις με κυρίαρχη αυτή της ιατροδικαστού, κ. Τσιόλα. Γνωρίζοντας το περιεχόμενο κάποιων καταθέσεων, ενδεχομένως η αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Οσον αφορά στη σχέση του Μάνου και της Ρούλας τους δένει ένα τεράστιο μυστικό. Η αποκωδικοποίησή του από το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα διελευκάνει τα πράγματα. Γι’ αυτό υπάρχει αυτή η αβρότητα μεταξύ του ζευγαριού", σχολίασε, μιλώντας στην "Κοινωνια Ωρα MEGA", ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Πελοπόννησος", Γιώργος Αναστασόπουλος.

 

 

"Εάν καταδικαστεί θα φανεί το απόλυτο τίποτα, το κενό, την απόλυτη μοναξιά. Υπάρχει μία ειρωνεία σε αυτή την υπόθεση. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν διάσημοι, μιλούν και οι δύο με τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους που τους παρακολουθούσαν και τώρα μιλούν μαζί τους ως δημιουργοί μίας τραγικής κατάστασης και όχι ως θαυμαστές τους.

Έγιναν διάσημοι με τον χειρότερο τρόπο. Ίσως θα είναι η πρώτη φορά που θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι μας σε αυτόν τον κόσμο είμαστε μόνοι μας", επεσήμανε η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη.

"Έχει εστιάσει στην απώλεια του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ η ουσιαστική και πραγματική απώλεια είναι τα τρία παιδιά τους", κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ