Victoria Beckham: Αυτό είναι το φόρεμα που φόρεσε στον γάμο του γιου της - περήφανος στο πλευρό της ο David (φωτό)

Δημοσίευσε τις επίσημες φωτό και είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στο look της

Η Victoria Beckham δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες εκείνης και του συζύγου της David, από τον γάμο του γιου της Brooklyn με την Nicola Peltz, κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Nelson.

Ο 23χρονος επίδοξος διάσημος σεφ και η 27χρονη ηθοποιός του Bates Motel παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή τελετή 4 εκατ δολαρίων το Σάββατο (9 Απριλίου) στο κτήμα -αξίας 103 εκατομμυρίων δολαρίων! - των γονιών της νύφης στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

 

 

Υπνεθυμίζεται ότι ο γάμος έγινε κεκελισμένων των θυρών και από τους καλεσμένους ζητήθηκε να μην τραβήξουν φωτογραφίες. Είχε ωστόσο πρόσβαση η Vogue, η οποία και έδωσε χθες στη δημοσιότητα τα επίσημα κλικς.

Λίγο αργότερα ήρθε και η σειρά της Victoria να ανεβάσει τις επίσημες φωτό δίνοντάς μας την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στο outfit της.

Photo: @britishvogue via @victoriabeckham - photographed by @Darren_Gerrish

Η σχεδιάστρια μόδας φυσικά επέλεξε να ντυθεί με ένα φόρεμα από το δικό της brand. Έτσι για τον γάμο του μεγάλου της γιου δημιούργησε ένα slip dress που έμοιαζε αβίαστα κομψό. 

Σύμφωνα με την βρετανική Vogue, για το metallic ύφασμα εμπνεύστηκε από την αντανάκλαση του σεληνόφωτος στον ωκεανό τη νύχτα. Και πράγματι έμοιαζε σχεδόν σαν να ήταν υγρό.

Photo: @britishvogue via @victoriabeckham - photographed by @Darren_Gerrish

Παράλληλα τρια κομμάτια γαλλικής δαντέλας - κομμένα στο χέρι - ήταν κεντημένα πάνω στο αστραφτερό ύφασμα, προσθέτοντας μια εντυπωσιακή πινελιά στο ρούχο.

Κομψός στο πλευρό της ο σύζυγός της David Beckham, ο οποίος φόρεσε στον γάμο ένα μαύρο σμόκιν συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες ο αστέρας των γηπέδων χαμογελούσε περήφανα, στο πλευρό της γυναίκας του, την ημέρα που πάντρεψαν τον πρωτότοκο γιο τους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ