ΕΛΠΕ: 20 υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα & εξωτερικό - κάντε αίτηση τώρα!

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 11 Απριλίου

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ επιβραβεύει, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης “Proud of Youth”, είκοσι (20) αριστούχους τελειόφοιτους και απόφοιτους Πανεπιστημίου που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Ελληνικά και Διεθνή Πανεπιστημιακά Ιδρύματα κύρους, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις γνώσεις τους με την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 11 Απριλίου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://scholarships.helpe.gr και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Οι επιστημονικοί τομείς για τους οποίους ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα προσφέρει υποτροφίες, είναι οι εξής:  Μηχανική και Ενέργεια, Οικονομία και Διοίκηση και Θετικές Επιστήμες.

Οι φοιτητές που θα λάβουν την υποτροφία θα επιλεγούν βάσει μιας σειράς ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων, που αφορούν στην έως σήμερα ακαδημαϊκή πορεία και ενδεχόμενα επαγγελματική εμπειρία τους, καθώς και στα μελλοντικά σχέδιά τους. Μετά την αρχική αξιολόγηση των αιτήσεων, οι υποψήφιοι που πληρούν τα ποσοτικά κριτήρια θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο, το οποίο περιλαμβάνει συνέντευξη με στελέχη της ανώτατης διοίκησης του Ομίλου για την τελική επιλογή των είκοσι (20) υποτρόφων, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στον δέκατο κύκλο του προγράμματος “Proud of Youth”.

Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί 230 υποτροφίες για ακαδημαϊκές σπουδές σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, Νορβηγία και Ολλανδία. Όλοι οι Υπότροφοι του Ομίλου έχουν διακριθεί για τις άριστες επιδόσεις τους, τη συγκροτημένη προσωπικότητά τους και τους ξεκάθαρους στόχους τους, με αποτέλεσμα να γίνουν δεκτοί στα πιο διακεκριμένα πανεπιστήμια του κόσμου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική δράση στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ, επιβραβεύοντας διαχρονικά την Αριστεία και υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των νέων ανθρώπων για μάθηση και εξέλιξη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022 / 2023 ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Το πρόγραμμα υποτροφιών σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού στοχεύει στην υποστήριξη αριστούχων τελειόφοιτων και απόφοιτων πανεπιστήμιου, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους περαιτέρω σε τομείς Μηχανικής και Ενέργειας, Διοίκησης και Οικονομίας και Θετικών Επιστημών.

Οι υποτροφίες αφορούν στην πραγματοποίηση σπουδών πλήρους φοίτησης, με μέγιστη διάρκεια τα δύο έτη για την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος.

Κάθε υποτροφία καλύπτει κόστος διδάκτρων.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Οι πλατφόρμες υποβολής αίτησης θα είναι διαθέσιμες στους ενδιαφερόμενους έως την 31η Μαΐου 2022.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022:

Τομέας Μηχανικής και Ενέργειας (ΚΩΔ. ΤΟΜΕΑ: ΤΜΕ), όπως:

  •  Ενεργειακός Μετασχηματισμός
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  • Εναλλακτικές Τεχνολογίες και Οχήματα, Εναλλακτικά Καύσιμα και Βιώσιμες Μεταφορές
  • Μηχανική του Πετρελαίου
  • Προηγμένα Ενεργειακά Υλικά για την Παραγωγή και Αποθήκευση Ενέργειας

Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης (ΚΩΔ. ΤΟΜΕΑ: ΤΟΔ), όπως:

  • Οικονομικά της Ενέργειας
  • Δίκτυα Ενέργειας και Ενεργειακή Γεωπολιτική
  •  Διοίκηση Ενεργειακών Έργων
  • Ψηφιακό Marketing & Επικοινωνία
  • Δίκαιο της Ενέργειας

Τομέας Θετικών Επιστημών (ΚΩΔ. ΤΟΜΕΑ: ΤΘΕ), όπως:

  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ρομποτική και Ευφυείς Πόλεις
  • Περιβάλλον, Οικοσυστήματα, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κλιματική Αλλαγή

Όλες τις πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις θα τις βρείτε στην προκήρυξη του Προγράμματος εδώ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ