Συγκλονιστικό: Τα κορίτσια στην Ουκρανία κόβουν τα μαλλιά τους - Για να μην τραβούν την προσοχή & να τα βιάσουν Ρώσοι στρατιώτες

Ιστορίες φρίκης έχουν δει το φως της δημοσιότητας,... 

Νεαρά κορίτσια από την Ουκρανία έχουν κόψει τα μαλλιά τους για να είναι "λιγότερο ελκυστικά" και να αποφύγουν τον βιασμό από τους Ρώσους εισβολείς. 

Η Maryna Beschastna, αντιδήμαρχος του Ivankiv, προάστιο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, κατέρρευσε καθώς μίλησε στο ITV News για το τραύμα που υπέστησαν τα κορίτσια της πόλης της κατά τη διάρκεια της 35ήμερης κατοχής από τις Ρωσικές δυνάμεις.

"Δύο αδελφές βιάστηκαν - κορίτσια 15 και 16 ετών. Παιδιά", δήλωσε στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ενώ σκούπιζε τα δάκρυά της.

"Τραβούσαν από τα μαλλιά τις Γυναίκες  για να τις κακοποιήσουν''. "Τα κορίτσια άρχισαν να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά για να είναι λιγότερο ελκυστικά, ώστε κανείς να μην τα κοιτάζει πια". 

Σε μία άλλη περίπτωση, υπάρχουν αναφορές ότι ένα 14χρονο κορίτσι που κακοποιήθηκε στη Μπούσα από 5 Ρώσους στρατιώτες στην Ουκρανία είναι τώρα έγκυος.

Μια μητέρα αφηγήθηκε τη σπαρακτική, προσπάθειά της να σώσει τον 12χρονο γιο της αφού χτυπήθηκε θανάσιμα, αναφέρει το nypost.

Η Elena Skoropad είπε ότι αυτή και ο σύζυγός της, Sasha, είχαν πάρει τον έφηβο Artem,  στο νοσοκομείο, αφού εξερράγη ένα πυρομαχικό και τον πέτυχαν τα θραύσματα. 

"Στο αυτοκίνητο ο Αρτέμ φώναζε σε όλη τη διαδρομή: "Μαμά, Σάσα, σ' αγαπώ", δήλωσε η ίδια στο ITV. 

"Αυτά ήταν τα λόγια του, και στη συνέχεια έλεγε ότι πονάνε τα πόδια του, η πλάτη του πονάει. Όταν τον μεταφέραμε [στο νοσοκομείο] ήταν ακόμα ζωντανός. . . αλλά δεν τα κατάφερε΄΄. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ