Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Eπικρατεί γκρινιάρικο κλίμα στη μέρα μας και κυρίως στις σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα από χθες, θα σχηματίσει απαιτητικές όψεις στη διάρκεια της ημέρας τόσο με τον Ουρανό νωρίς το πρωί, αλλά και με τον Άρη-Κρόνο στον Υδροχόο αργά το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δημιουργώντας ένα έκρυθμο και γκρινιάρικο κλίμα στη μέρα μας και κυρίως στις σχέσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητική η Δευτέρα, με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι τώρα εν όψει και του Πάσχα. Μπορεί να σας απασχολεί ίσως κάποιο ζήτημα που αφορά την οικογένεια σας. Πιθανώς να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση, αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ