Οργισμένη η Super Κική: Τι μήνυμα της έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας - in love πάντα με Μάνο (βίντεο)

Σχεδόν ένα μήνα πριν «φύγει» από τη ζωή η κόρη της

Μήνυμα στην Super Κική είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, η οποία και κρατείται πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη έλεξε ότι ήθελε βοήθεια για να προωθήσει τάχα το νέο τραγούδι του εν διαστάσει σύζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, ενώ είχε στείλει και σε άλλα πρόσωπα της showbiz.

Έξαλλη η γνωστή influecer, σε βίντεο που δημοσίευσε στα stories της ακούγεται να λέει: «21 Δεκέμβρη, είχε ξεπαστρέψει την μισή Πάτρα, το ένα το παιδί ήταν στο νοσοκομείο αν δεν το είχε ξεπαστρέψει και αυτό και η έννοια της ήταν να προωθήσουμε τον ανερχόμενο τραγουδιστή τον Δασκαλάκη που τον είχε αναλάβει. Θα φύγω...».

Όσο για το μήνυμα που της είχε στείλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτό ανέφερε τα εξής: «Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ».

Σημειώνεται ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Ιανουαρίου του 2022. Η Μητέρα της έστειλε στην Super Κική στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα πριν από τον θάνατο της κόρης της. Τα άλλα δύο κορίτσι της οικογένειας η Μαλένα και η Ίριδα, είχαν ήδη «χαθεί».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ