100 αυτή, 102 χρονών εκείνος: Γιόρτασαν 81 χρόνια γάμου - παντρεύτηκαν με το χιόνι στους 10 πόντους (φωτό)

Πέρυσι έλαβαν γραπτά συγχαρητήρια από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Τους είπαν ότι «δεν θα κρατήσει πολύ», ωστόσο ο Ron και η Joyce Bond, ηλικίας 102 και 100 αντίστοιχα, γίορτασαν πριν λίγο καιρό 81 χρόνια γάμου!

Οι δυο τους ζουν στο Shenley Wood Retirement Village στο Milton Keynes και πιστεύεται ότι είναι το μακροβιότερο παντρεμένο ζευγάρι του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Παντρεύτηκαν στις 4 Ιανουαρίου 1941 στο Newport Pagnell του Buckinghamshire, ενώ πέρυσι, έλαβαν γραπτά συγχαρητήρια από τη βασίλισσα Ελισάβετ, για την επέτειο 80 χρόνων!

Η κόρη τους Eileen είπε σύμφωνα με το BBC: «Έλεγαν για αυτούς τη στιγμή του γάμου τους ότι δεν θα διαρκούσε πολύ. Πόσο λάθος έκαναν;».

Ο Ron, από την Blaina και η Joyce, η οποία γεννήθηκε στο Bow Brickhill του Milton Keynes, γνωρίστηκαν στο Bletchley και παντρεύτηκαν στο Newport Pagnell Register Office μια μέρα που είχε 10 πόντους χιόνι.

«Υπήρχαν ουρές από ζευγάρια καθώς έστελναν την σειρά του Ron στο εξωτερικό για να βοηθήσουν στην πολεμική προσπάθεια», είπε η κυρία Bond

Το ζευγάρι συμφωνεί ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και πιστεύουν ότι ταιριάζουν στη σχέση.

«Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας. Και οι δύο δίνουμε και παίρνουμε» πρόσθεσε επίσης η κυρία Bond.  «Ποτέ δεν περιμέναμε να φτάσουμε τα 81 χρόνια γάμου. Ξέρουμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που πετύχαμε αυτόν τον εκπληκτικό στόχο. Αισθάνομαι εξαιρετικά».

Ο κ. Bond είπε: «Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή, αλλά εργαζόμαστε μαζί. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλον επίσης».  Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά - την Αϊλίν και τον Μπιλ - τρία εγγόνια, έξι δισέγγονα και ένα τρισέγγονο.

Ο κύριος Μποντ εργαζόταν σε ένα γκαράζ της Shell στο Bletchley πριν συνταξιοδοτηθεί ενώ η κυρία Μποντ εργαζόταν στο Woolworths στο Queensway. Το ζευγάρι μετακόμισε στο χωριό των συνταξιούχων το 2013.

Η κόρη τους είπε ότι οι γονείς της ήταν ένα «πραγματικά εμπνευσμένο ζευγάρι». «Υπήρχε πάντα ένα θερμό καλωσόρισμα και πολλή αγάπη για όλους» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε χρόνο μαζί τους για να καταλάβετε ότι αγαπούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ακόμη και μετά από 81 χρόνια γάμου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ