Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν βλέπετε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει επιλέξτε την υποχώρηση

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο στη διάρκεια του Σαββάτου σε ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές, αλλά και κυκλοθυμικό, παρόλα αυτά οι όψεις που σχηματίζει τουλάχιστον μέχρι το βραδάκι είναι εξαιρετικές για αποδράσεις στην εξοχή, μια βόλτα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στη θάλασσα.

Το Σάββατο ως ημέρα φαίνεται πιο βατή και μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και το σπίτι.

Θα είναι επίσης πιο εύκολο να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε. Πολύ διαφορετική η κατάσταση την Κυριακή με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα, αλλά τη μέρα να σκιάζει κάπως το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μια όψη που μας ωθεί σε αρνητικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, αλλά και σε ένταση στην επικοινωνία.

Επειδή δεν είναι ακριβώς από τις μέρες που ευνοείται ο πολιτισμένος διάλογος, αν βλέπετε ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει είναι προτιμότερο να επιλέξετε την υποχώρηση ή μια πιο αδιάφορη και ουδέτερη στάση και όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες ξαναπιάνετε το θέμα από την αρχή. Προσοχή επίσης στο μεταφορικό σας μέσο και στην οδήγηση.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου δίνει μια πιο εσωτερική διάσταση στη μέρα και πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι σίφουνες Κριοί είστε άνθρωποι και χρειάζεται πού και πού να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους, για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει.

Μια μέρα στη θάλασσα ή έστω μερικές ώρες θα ήταν η τέλεια διέξοδος, αλλά ακόμη κι αυτό αν δεν καταφέρετε να κάνετε, έχετε πάντα το σπίτι σας για να προφυλαχτείτε από τα πολλά βλέμματα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας προσφέρει ικανοποίηση. Εκτός των άλλων, θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Κυριακή επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο, έτσι μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για ψύλλου πήδημα ή να εκνευρίζεστε κάνοντας την τρίχα… τριχιά. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή τη δουλειά σας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας από τον Καρκίνο, μολονότι δείχνει ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα σε αυτή τη φάση. Τα ενθαρρυντικά της τρίγωνα προς τον Δία και τον Ποσειδώνα σας επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και μολονότι η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα, αλλά να βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους και στο τέλος φανείτε ασυνεπείς, γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε, ειδικά στον σύντροφο σας ή την οικογένεια σας.

Την Κυριακή ο Ερμής δημιουργεί μια όψη έντασης με τον Πλούτωνα στήνοντας ένα σκηνικό πολέμου και στη δική σας περίπτωση ίσως και παρασκηνιακού πολέμου, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί όχι μόνο σε αυτά που λέτε στους άλλους, αλλά και στον τρόπο που τα λέτε, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Φυσικά θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά ή τις φήμες. Ενδεχομένως κάποιοι να συζητούν πίσω από την πλάτη σας κάποια πράγματα, στηριζόμενοι σε μια δική σας επιθετική συμπεριφορά.

Όπως και να έχει, κοιτάξτε να μαλακώσετε λίγο, δώστε τόπο στην οργή αν υπάρχουν άνθρωποι που σας εκνευρίζουν και εστιάστε στις προσωπικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα οικονομικό στο οποίο να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να επιλυθεί.

Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε και ψάχνετε να βρείτε πώς θα καταφέρετε να τα χρηματοδοτήσετε, είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο είναι πιο ήπια και πιο διασκεδαστική μέρα. Την Κυριακή που ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις περί οικονομικών.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών.

Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Επειδή η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει «χείμαρρους» στα λόγια και μάλιστα με μια κυνική ή επιθετική προσέγγιση, ίσως οδηγηθείτε σε τσακωμούς ή ρήξεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ