Κοριτσάκι η Jennifer Lopez: Ανακοίνωσε επίσημα τον δεύτερο αρραβώνα της με τον Ben Affleck, 20 χρόνια μετά τον πρώτο (βίντεο)

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων 

Ο έρωτας κάνει τα μάτια να λάμπουν και τα χείλη να χαμογελούν! Η Jennifer Lopez ανακοίνωσε και επίσημα τον δεύτερο αρραβώνα της με τον Ben Affleck.

Οι θαυμαστές της 52χρονης σταρ περίμεναν εδώ και καιρό να ακούσουν την ευχάριστη αυτή είδηση, αφού από τότε που αναζωπηρώθηκε το ειδύλλιο (μέσα στο 2021) με τον διάσημο πρώην της οι φήμες ότι θα ακολουθήσει και πρόταση γάμου είχαν «φουντώσει»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Femina (@feminasuisse)

Σαν κοριτσάκι λοιπόν, χαμογελώντας και κοιτάζοντας με ένα γλυκό βλέμμα την κάμερα η Jlo αποκάλυψε ότι είπε ξανά «δέχομαι» στον 49χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Ειδικότερα η καλλιτέχνης δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο λέει στους 202 εκατομμύρια followers της ότι έχει κάτι σημαντικό να ανακοινώσει στον “εσωτερικό της κύκλο” - δηλαδή στο site της.

Το μήνυμα προς τους θαυμαστές περιελάμβανε ένα κλιπ της Lopez να θαυμάζει το τεράστιο, πράσινο διαμάντι στο δαχτυλίδι της, μια εικόνα του οποίου μοιράστηκε και η αδερφή της στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica ? (@jlotruelove_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by trèsCLICK (@tresclick)

«Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων» είχε δηλώσει στο People η 52χρονη σταρ αναφορικά με το τι έχει αλλάξει στη σχέση τους μετά από 18 χρόνια.

H 52χρονη σταρ έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Marc Anthony (2004–2014) τα δίδυμα Maximilian και Emme (14 ετών), ενώ ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει μαζί με την πρώην γυναίκα του Jennifer Garner, την 16χρονη Violet, τον 10χρονο Samuel και την 13χρονη Seraphina.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το πρώτο δαχτυλίδι αρραβώνων

Ήταν το 2002 όταν ο Άφλεκ έκανε πρόταση γάμου στη Jlo με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία, το 2003, χώρισαν και το επόμενο έτος η σχέση τους τελείωσε οριστικά.

Πριν από όλα αυτά όμως ο 48χρονος είχε χαρίσει στην καλή του ένα πανέμορφο και πανάκριβο - τουλάχιστον για εμάς - δαχτυλίδι. Μάλιστα είχε επιλέξει να είναι ροζ καθώς το συγκεκριμένο χρώμα άρεσε πολύ στην τραγουδίστρια.

Ο ηθοποιός είχε απευθυνθεί τότε στον αγαπημένο κοσμηματοπώλη των διασήμων τον Harry Winston.  Τελικά κατέληξε στο 6 καρατίων δαχτυλίδι το οποίο είχε πάνω ένα ροζ διαμάντι το οποίο πλαισιωνόταν από δύο άλλα «λευκά» διαμάντια.

Σύμφωνα με το Marie Claire πιστεύεται ότι είναι πολύ ακριβό και πως η τιμή του έχει ανέβει κι άλλο μέσα στα χρόνια καθώς τα διαμάντια με χρώμα είναι εξαιρετικά σπάνια.  Δεν είναι σίγουρο το τι ακριβώς έχει απογίνει το συγκεκριμένο κόσμημα ωστόσο άρθρο του People του 2005 ανέφερε ότι επιστράφει στο κοσμηματοπωλείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ