Πάτρα- ανακρίτρια: Εντολή για άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας - Για να ανασυρθεί το tablet της 9χρονης (βίντεο)

Το tablet αφού ανασχεθεί, θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Εντολή για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας με σκοπό να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, έδωσε η 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της.

Η δικαστική λειτουργός μετά την επίσημη επιβεβαίωση που έδωσε χθες ο πατέρας του παιδιού ότι η μητέρα τοποθέτησε στο φέρετρο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, διέταξε το άμεσο άνοιγμα του τάφου για να αφαιρεθεί το αντικείμενο , το οποίο ταχύτατα θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν, κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Να σημειωθεί ότι η αποκάλυψη ότι το παιδί ετάφη με το tablet έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή και επιβεβαιώθηκε αρχικά από το γραφείο τελετών αλλά αργότερα και από τους δύο γονείς. 

 

Δείτε επίσης: Σπάνιο βίντεο με την Ρούλα Πισπιρίγκου: Μιλούσε για την προπονητική & τα παιδιά της... (βίντεο)

Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη η οποία θα προβληθεί απόψε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ“.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει ξεκάθαρα πως θέλει να πάρει εκδίκηση για όσα έχουν γίνει και δεν τον ενδιαφέρει αν μετά θα μπει ο ίδιος στη φυλακή.

 

 

Από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης άλλαξε στάση. Πλέον, βρίσκεται απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια.

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη συγκλονίζει. «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας πάω εγώ φυλακή μετά» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

 

 

Στο τρέιλερ ακούγεται και ένας διάλογος ανάμεσα σε Νικολούλη και Δασκαλάκη για ένα όνειρο που είχε δει ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στην Πάτρα.

«Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στην Τζωρτζίνα» ρωτάει η Αγγελική Νικολούλη, με τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντάει «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα». «Για ποιο πράγμα» ρωτάει η έμπειρη δημοσιογράφος. «Για τη δικαίωση» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ