Story of the day: Ο Τέρι έπεσε σε κώμα για 19 χρόνια, μετά από τροχαίο - Ξύπνησε & πέθανε 19 χρόνια αργότερα

Έγινε πρωτοσέλιδο παγκοσμίως το 2003 όταν συνήλθε από κώμα μετά από 19 χρόνια... 

Ένας άνδρας από το Αρκάνσας που ξύπνησε μετά από 19 χρόνια σε κώμα, πέθανε 19 χρόνια αργότερα.

Ο Terry Wayne Wallis, ο οποίος ξύπνησε από ένα σχεδόν 20ετές κώμα το 2003, πέθανε την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 57 ετών. 

Τον Ιούλιο του 1984, έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του Wallis, Amber, ο ίδιος και ένας φίλος του είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο το αυτοκίνητό τους έπεσε σε ένα ρυάκι.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε κάτω από μια γέφυρα την επόμενη ημέρα, ανέφερε το Associated Press το 2003. Ο φίλος του Wallis πέθανε και ο ίδιος, ο οποίος είχε παραλύσει από το ατύχημα, έπεσε σε κώμα.

Ο Wallis παρέμεινε σε κώμα μέχρι τις 12 Ιουνίου 2003, όταν ξαφνικά ξύπνησε και είπε την λέξη: "Μαμά". Αυτό είχε σοκάρει τους γιατρούς που πίστευαν ότι θα παρέμενε σε κώμα για πάντα αναφέρει το The Guardian.

"Ξεκίνησε με την λέξη 'μαμά' και μετά 'Pepsi' και μετά ήρθε η λέξη 'γάλα'", δήλωσε τότε στο Associated Press η Alesha Badgley, η διευθύντρια της μονάδας που νοσηλευόταν ο άνδρας . 

Η Angilee Wallis, η μητέρα του Terry, δήλωσε: "απλά έπεσα στο πάτωμα".

Η οικογένεια του Wallis τον έπαιρνε από το νοσοκομείο και τον πήγαινε σπίτι τα Σαββατοκύριακα, όσο ήταν σε κώμα, γεγονός που οι γιατροί πίστευαν ότι συνέβαλε στο να ξυπνήσει.

Τελικά ο Τέρι, έφυγε από την ζωή περίπου μια εβδομάδα πριν τα γενέθλιά του και λίγους μήνες πριν την συμπλήρωση 19 χρόνων από το ατύχημα του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ