Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα μπορεί να είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά & αυτό να μην μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε σωστά

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα Παρασκευή και στη διάρκεια της ημέρας συναντά τον Χείρωνα σε τετράγωνο αρχικά και κατόπιν αργά το βράδυ σε εξάγωνο τον Ουρανό. Έτσι μπορεί εύκολα να είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά κι αυτό να μην μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε σωστά αυτά που θέλουμε να πούμε. Σήμερα όμως έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη. 

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί με το πάθος σας πολλές φορές λειτουργείτε ως έμπνευση και για τους άλλους στο περιβάλλον σας, αλλά όταν το παρακάνετε με τις πιέσεις, τότε τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Σήμερα, ενώ η μέρα ξεκινά με καλές προδιαγραφές και νιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε, τότε γίνεστε πιεστικοί, υψώνετε τόνους και μπορεί να φέρετε σε δύσκολη θέση κάποιους ανθρώπους είτε στον χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν στοχεύατε σε μια ήσυχη μέρα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες για να βγει το πρόγραμμα σας από το πρωί, μπορεί να έχετε εκπλήξεις στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα προκύψει κάτι αρνητικό, απλά θα είναι πολύ απρόβλεπτες και οι αντιδράσεις των άλλων γύρω σας.

Ενδεχομένως να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων σήμερα που ζουν το δικό τους θέμα ή το δικό τους δράμα και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε από τη συζήτηση και να μην πάρετε μάλιστα το μέρος κάποιου, γιατί στο τέλος μπορεί να βρείτε εσείς τον μπελά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα παραγωγική μπορεί να αποδειχτεί η σημερινή μέρα, αφού με ό,τι κι αν καταπιαστείτε θα το φέρετε εις πέρας εξαιρετικά, όση δουλειά και κόπο κι αν χρειαστεί να καταβάλλετε. Το θετικό με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη είναι ότι έχετε τη βοήθεια και τη στήριξη και των συνεργατών σας ή των ατόμων με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ