Ρούλα Πισπιρίγκου - το αίτημα αποφυλάκισης - Ο Μάνος Σφακιανάκης ξέρει το πρόσωπο που της προμήθευσε κεταμίνη (βίντεο)

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει άμεσα η Ρούλα Πισπιρίγκου....

Ανοίγουν για τις διωκτικές αρχές οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποδέχθηκε το αίτημα της ανακρίτριας της υπόθεσης, Χριστίνας Σαλάππα για άρση απορρήτου τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κατηγορουμένης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Το Συμβούλιο έδωσε θετική απάντηση στο ανακριτικό αίτημα και έτσι μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ειδικών της Αστυνομίας οι επαφές και οι επικοινωνίες της 33χρονης, με σκοπό τον εντοπισμό κρίσιμων δεδομένων που εκτιμάται ότι θα ανακτηθούν. Στο μεταξύ ξεκινούν άμεσα οι καταθέσεις μαρτύρων που καλεί η Ανακρίτρια, με πρώτους στην λίστα της τους γιατρούς αλλά και νοσηλευτές των Νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 9χρονη.

Από το ανακριτικό γραφείο θα περάσουν όλοι οι επιστήμονες και άλλοι μάρτυρες των γεγονότων από τον Απρίλιο του 2021, όταν ξεκίνησε η πορεία του παιδιού προς τον θάνατο. Πριν έναν χρόνο η 9χρονη εμφάνισε πολύ σοβαρό επεισόδιο ανακοπής στο Καραμανδάνειο Νοσκομείο, που είχε εισαχθεί λόγω σπασμών στον ύπνο της.

Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη με μεγάλης διάρκειας διαδικασία ανάνηψης που έσωσε το παιδί, αφήνοντας όμως σοβαρό πρόβλημα στο κεντρικό νευρικό σύστημα λόγω της έλλειψης οξυγόνου μέχρι να επανέλθει η λειτουργία της καρδιάς.

Το παιδί έκτοτε νοσηλεύτηκε στο Ωνάσειο αλλά και στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όπου και κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης

Την απόφαση να καταθέσει αύριο, Παρασκευή, αίτηση αποφυλάκισης έκανε γνωστή ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την απολογία της και πλέον έχει απέναντι και τον πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

Δείτε επίσης: Δασκαλάκης μετά την ανακρίτρια: Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα & πολλά σε βάρος της Ρούλας - "Στυγνή δολοφονία", λέει ο δικηγόρος του

«Αύριο θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης. Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή, όμως θα αλλάξει. Σύμφωνα με τους δικούς μας ισχυρισμούς πρόκειται να αλλάξουν τα επιστημονικά δεδομένα με τις απαντήσεις που θα δοθούν στα ερωτήματα, στα οποία έχουμε θέσει.

Και στρεφόμαστε στο ανώτερο όργανο, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που είναι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσφεύγοντας εκεί και ζητώντας τη νέα κρίση της υπόθεσής μας», δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Ο Μάνος Σφακιανάκης ξέρει το πρόσωπο που της προμήθευσε κεταμίνη

Σε μία σημαντική αποκάλυψε προέβη ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης, για την υπόθεση της Πάτρας και ειδικότερα για την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.
 

 

 

Ο κ. Σφακιανάκης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ekfrasi 97FM, «η κεταμίνη δεν θα βρεθεί εξ’ ουρανού, έχει διαδρομές. Τα ηλεκτρονικά μέσα μιλάνε, θα βρεθούν όλες οι διαδρομές και θα σπάσουν όλα τα απόρρητα…

 

 

Η διαδρομή της κεταμίνης θα βρεθεί μέσα από το διαδίκτυο, στη δικτύωση αυτά που λέμε μένουν για πάντα, μερικοί νομίζουν θα διαγραφούν σε ένα χρόνο. Για να πω αυτό, σημαίνει ότι υπάρχουν συναλλαγές».

«Εφόσον γίνουν οι έρευνες όπως πρέπει να γίνουν, η κεταμίνη μάλλον έχει αγοραστεί μέσα από το διαδίκτυο», είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ