Reality star έγινε στυλάκι και κούκλος: Έχασε 88 κιλά από τα 170 που είχε φτάσει (φωτό)

Το ταξίδι του για την απώλεια των 88 κιλών... 

Ο James Argent, reality star της αγγλικής τηλεόρασης, αποκάλυψε ότι σοκαρίστηκε όταν βρέθηκε σε μονάδα διατροφικών διαταραχών κατά τη διάρκεια της πρώτης του παραμονής σε κέντρο αποτοξίνωσης το 2014, αφού πήγε για να θεραπεύσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο πρώην 34χρονος πρωταγωνίστής του TOWIE, πάλευε για χρόνια με την αδηφαγία ( είναι μια σοβαρή ψυχική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από επεισόδια υπερφαγίας) και κάποτε η ζυγαριά τον έδειχνε 170 κιλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James "Arg" Argent (@real_arg)

Πέρυσι, τοποθετήθηκε στο στομάχι του  γαστρικό μανίκι πέρυσι και έτσι έχασε 88 κιλά.

Ο ίδιος μιλώντας στη MailOnline,  αποκάλυψε ότι το προσωπικό στο κέντρο αποτοξίνωσης που είχε, ήταν αυτό που εντόπισε τα προβλήματά του με το φαγητό και προσπάθησε να του δείξει στρατηγικές αντιμετώπισης, όπως η συνειδητή διατροφή.

''Όταν πήγα για πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης, αρχικά πήγα εκεί για τα προβλήματά μου με το ποτό και τα ναρκωτικά και μετά από λίγες μέρες μπήκα στη μονάδα διατροφικών διαταραχών", εξήγησε ο James. 

Πρόσθεσε όμως ότι ο αγώνας του με την αδηφαγία έμοιαζε μακρύς, για να τον αντιμετωπίσει παράλληλα με τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. "Αρχίζεις να τρελαίνεσαι, γιατί σκέφτεσαι: "Πόσα προβλήματα έχω, πόσα προβλήματα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος". 

Ο Τζέιμς αποκάλυψε επίσης ότι εξακολουθεί να προσέχει τη διατροφή του, παρά την τοποθέτηση του γαστρικιού μανικιού.

"Στην πραγματικότητα πεινάω ακόμα, ο κόσμος σκέφτεται αν πεινάω ακόμα και η απάντηση είναι ναι", τόνισε.

Ο Τζέιμς δήλωσε ότι η οικογένειά του είναι χαρούμενη που "τα πάει καλά" με τη νηφαλιότητά του, καθώς μίλησε για το πώς έχει καταφέρει να παραμείνει καθαρός και συγκεντρωμένος στην ανάρρωση, χρησιμοποιώντας τακτικές για να καταπολεμήσει τις επιθυμίες του όταν αυτές εμφανίζονται.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ