Οικογενειακή έξοδος: Όλες στα μαύρα και η Kendall Jenner εντυπωσιακή & ανοιξιάτικη με πολύχρωμο slip dress (φωτό)

Έκανε τη διαφορά!

Οικογενειακή έξοδος για τις Kardashian - Jenners που γιόρτασαν το βράδυ της Τρίτης τη νέα σειρά Kendall by Kylie Cosmetics.

Η Kendall, η Khloe, η Kylie και η μητέρα τους Κris Jenner ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στο δείπνο που έγινε στο Osteria Mozza του Χόλιγουντ, με αφορμή την κυκλοφορία της νέα σειράς του brand της Kylie.]

Και ενώ όλες οι κυρίες της διάσημης οικογένειας είχαν εππιλέξει μαύρα σύνολα, η Kendall έκανε τη διαφορά με ένα υπέροχο πολύχρωμο φόρεμα.

Ειδικότερα το 26χρονο μοντέλο φόρεσε ένα slip dress, το οποίο είναι ένα vinatge κομμάτι από τον οίκο Jean Paul Gaultier. Είχε ολοκληρώσει το look της με διάφανα πέδιλα και ένα μικρό πράσινο τσαντάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kenya? (@dieukendall)

Η Khloe Kardashian πάλι είχε ντυθεί με δερμάτινα από την κορυφή, ως τα νύχια! Ειδικότερα την είδαμε με ένα μαύρο μίνι φόρεμα, ψηλές μπότες και ένα μακρύ δερμάτινο παλτό. Όσο για την τσάντα επέλεξε μια με animal print και ασημένια χοντρή αλυσίδα.

Η μητέρα της φαμίλιας των reality stars ήταν σαφώς πιο κομψή από την κόρη της με ένα μαύρο κοστούμι με αστραφτερά σχέδια στο σακάκι. Κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι, ενώ φοορούσε επίσης σκουλαρίκια - κρίκους και μυτερά παπούτσια.

Όσο για την Kylie αυτή εμφανίστηκε με μια ολόσωμη oversized φόρμα την οποία και συνδύασε με κίτρινα γάντια μηχανής....

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ