Χειροπέδες σε επιβάτη που… αυνανίστηκε 4 φορές εν ώρα πτήσης - ξεκίνησε λίγο μετά την απογείωση (βίντεο)

Δίπλα σε γυναίκα συνεπιβάτη του...

Ένας άνδρας που επέβαινε σε πτήση της Southwest Airlines από το Σιάτλ στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, συνελήθφη μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος γιατί αυνανίστηκε και μάλιστα δίπλα σε συνεπιβάτη του.

Ειδικότερα σύμφωνα με την ποινική κατεγγελία που εξασφάλισε το The Daily Beast ο άνδρας αυνανίστηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές μπροστά σε μια γυναίκα επιβάτη, ξεκινώντας λίγο μετά την απογείωση!

Ο Antonio Sherrodd McGarity συνελήφθη από αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος του Φοίνιξ όταν η πτήση Southwest 3814 προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Sky Harbor το Σάββατο, αναφέρει η καταγγελία. Ωστόσο, ο McGarity είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έκανε τίποτα λάθος και στην πραγματικότητα «νόμιζε ότι ήταν κάπως kinky»...

«Ο McGarity καθόταν στη θέση 11F και η γυναίκα μάρτυρας καθόταν στη θέση 11E» αναφέρει η καταγγελία. «Λίγο μετά την απογείωση και ενώ το αεροσκάφος ήταν στον αέρα, ο McGarity κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του και άρχισε να αυνανίζεται».

Όταν η γυναίκα που καθόταν δίπλα του παρατήρησε την πρόστυχη συμπεριφορά, άρχισε να τον βγάζει φωτογραφίες. Όταν εκείνος αποκοιμήθηκε μετά από αυνανισμό για περίπου μία ώρα, η επιβάτης είπε σε ένα μέλος του πληρώματος όσα είχε δει και της επέτρεψαν να μετακινηθεί σε άλλη θέση.

Η καταγγελία αναφέρει ότι όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τη γυναίκα, η οποία επανέλαβε ότι είχε δει τον McGarity να αυνανίζεται «σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, χρησιμοποιώντας και το αριστερό και το δεξί του χέρι».

Ο McGarity μίλησε επίσης σε πράκτορες του FBI και φέρεται να παραδέχτηκε την συμπεριφορά του κατά την πτήση, ωστόσο υποστήριξε ότι ρώτησε την γυαναίκα αν «την πείραζε που αυνανίζεται». Σύμφωνα με τον ίδιο εκείνη του είπε ότι «πραγματικά δεν πειράζει».

Ο McGarity πίστευε ότι η απάντηση ήταν «κάπως kinky» και πως η γυναίκα αισθανόταν άνετα με το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία.

«Στις 2 Απριλίου, λάβαμε αναφορές για ακατάλληλη συμπεριφορά στην πτήση 3814 από τη SEA προς το PHX.  Η κατάσταση αναφέρθηκε στα μέλη του πληρώματος κατά την πτήση και ο πιλότος επικοινώνησε με τις αρχές επιβολής του νόμου », ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

«Βλαλαμε αμέσως τον επιβάτη στη λίστα απαγόρευσης πτήσεων, με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί ισόβια να ταξιδεύει στα νοτιοδυτικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ