Πέθανε ο τραγουδιστής, Bobby Rydell σε ηλικία 79 ετών - Είχε τραγουδήσει το θρυλικό «Volare» (βίντεο)

Το είδωλο της δεκαετίας του '60 έχασε τη ζωή του από πνευμονία...

 

Ο τραγουδιστής Bobby Rydell, που τραγούδησε το θρυλικό ''Volare'' πέθανε σε ηλικία 79 ετών. Μεσουράνησε τη δεκαετία του ’60 και τα τραγούδια του όπως το “Wild One” και το “Volare” έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

 

 

Αξέχαστος είναι και ο ρόλος του ως Hugo Peabody στην ταινία του 1963 “Bye Bye Birdie”.

Ο Rydell πέθανεαπό πνευμονία σε νοσοκομείο της Πενσυλβάνια. Την είδηση θανάτου του, έκανε γνωστή  η Maria Novey, μάνατζερ του. 

 

 

Ο Rydell είχε 34 singles στο chart του Billboard Hot 100, μεταξύ των οποίων το Wild One, που βρισκόταν στο Νο2, το Volare στο Νο 4, το Swingin’ School και το The Cha-Cha-Cha αναφέρει το CNN.

Ο Rydell, ο οποίος μίλησε για τη διπλή μεταμόσχευση οργάνων που έκανε το 2012 στη βιογραφία του "Teen Idol on the Rocks: A Tale of Second Chances" το 2016, ήταν υπέρμαχος της δωρεάς οργάνων και υποστηρικτής του The Gift of Life, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που βοηθά οικογένειες που έχουν που επηρεαστεί από μεταμοσχεύσεις οργάνων.

 

 

 

 

Ο Rydell θα ζει μεσα από τη σύζυγό του, Linda J. Hoffman, τον γιο του Robert Ridarelli, την κόρη του Jennifer Dulin και τα πέντε εγγόνια του, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ