Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα και υπάρχει περισσότερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Σελήνης είναι τα εξάγωνα που πραγματοποιεί με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Κριό, που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθούν στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Κριοί, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Μάλιστα οι όψεις με Ερμή και Ήλιο στο ζώδιο σας μπορεί να σας βρίσκουν τις μεσημεριανές ώρες να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η σημερινή μέρα προσελκύει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη, προσέξετε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή για τον εαυτό σας ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας, κάνοντας την Τετάρτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα, ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι, σας εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ