Το Πάσχα ετοιμάζουμε βαλίτσες για Ρόδο: Εκδρομή σε Φιλέρημο, Παλαιά Πόλη, Μονή Τσαμπίκας, Λίνδο, Καλλιθέα

Η Παλιά Πόλη αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, καθώς είναι ο καλύτερα διατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός στον κόσμο

Θα ήταν δύσκολο να βρει κανείς κάτι να λείπει από τη Ρόδο!

Το νησί… στην άκρη του χάρτη, με τον οποίο μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων στις μεταπολεμικές σχολικές αίθουσες, γνώρισε από νωρίς το άγγιγμα του τουρισμού. Και δεν ήταν τυχαίο.  Οι πρώτοι επισκέπτες είδαν τον μοναδικό συνδυασμό φύσης, αστικού τοπίου, κατοίκων, πολιτισμού και ιστορίας και έκαναν διάσημη τη Ρόδο σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Η Παλιά Πόλη αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, καθώς είναι ο καλύτερα διατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός στον κόσμο. Η Οδός των Ιπποτών και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, θα σας μεταφέρουν σε άλλους τόπους και άλλες εποχές.

Μόλις ανοίξετε τα μάτια, το ταξίδι των αισθήσεων θα συνεχιστεί. Το παρόν είναι υπέροχο στη Ρόδο. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο συρρέουν στα καφέ, τα εστιατόρια και τις παραλίες του νησιού.

Μπορεί να μην υπάρχει πια ο Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου, αλλά μικρά και μεγάλα θαύματα συμβαίνουν καθημερινά γύρω από κάθε επισκέπτη.

Σήμα κατατεθέν της Ρόδου είναι τα αγάλματα των ελαφιών στο λιμάνι, ενώ λίγο πιο βόρεια μπορεί κανείς να απολαύσει την κοιλάδα με τις πεταλούδες. Για μπάνιο οι επιλογές είναι απεριόριστες: Αγάθη, παραλία Άντονι Κουίν, Αφάντου, Βληχά, Κιοτάρι, Καλλιθέα, Μαύρος Κάβος, Κολύμπια, Τραγανού, Τριάντα, Τσαμπίκα κοκ.

Και για τη όρεξη, ντοματοκεφτέδες με κρεμμύδι), ριζότο με μελάνι σουπιάς και ταλαγκούτες, τηγανίτες με μέλι και σουσάμι.

Τα Manessis Travel λοιπόν έχουν να μας προτείνουν πασχαλινή εκδρομή με τις αναχωρήσεις να είναι στις 21 και 22/4. Η τιμή ξεκινά από 341€ (4 ημέρες / 3 νύχτες).

Πληροφορίες πακέτου

4, 5 μέρες αεροπορικώς Ρόδος - Φιλέρημος - Παλαιά Πόλη - Μονή Τσαμπίκας - Λίνδος - Καλλιθέα. Διαμονή στο πολυτελές Rodos Palace Hotel 5* ή στο κεντρικότατο Acandia Hotel 4* με μπουφέ πρωινό, ημιδιατροφή Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό Γεύμα. 

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πακέτο

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ