Θερμή υποδοχή για την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας - το χειροφίλημα του πρίγκιπα Καρόλου στην royal (φωτό)

Συναντήθηκαν στο κάστρο του Auckland

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έχει στενή σχέση με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, έτσι οι θαυμαστές ήταν ενθουσιασμένοι που την είδαν να συναντά ξανά τον πρίγκιπα Κάρολο στο κάστρο του Auckland το απόγευμα της Τρίτης.

Η royal ταξίδεψε στην βρετανική κομητεία Durham, όπου σύμφωνα με το hellomagazine.com επισκέφτηκε τη έκθεση έργων τέχνης του Ισπανού καλλιτέχνη, Francisco de Zurbaran, «Jacob and His Twelve Sons». 

Για την περίσταση η 49χρονη κομψή royal επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα συνδυασμένο με μαύρο απλτό και κερασί clutch. Είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με αστραφτερά σκουλαρίκια και καφέ σκιά στα μάτια.

Αν κάτι βέβαια πρέπει να κρατήσουμε είναι το χειροφίλημα του διαδόχου, πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ την καλωσόρισε με ένα φιλί το χέρι, αλλά και στο μάγουλο, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που τράβηξε ο Chris Jackson και την οποία έχει δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Λετίσια μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας ταξίδεψαν στο  Ηνωμένο Βασίλειο και για την επιμνημόσυνη τελετή του Δούκα του Εδιμβούργου, που πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ