Το τελευταίο μυστικό της Marilyn Monroe: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει ποιος ήταν ο βιολογικός πατέρας της σταρ

Μέσα από ένα τεστ DNA

Η ζωή της Marilyn Monroe συνεχίζει να γοητεύει, με ένα νέο ντοκιμαντέρ να ισχυρίζεται ότι επιλύει ένα μυστικό, για το οποίο ζητούσε απαντήσεις και η ίδια η σταρ.

Ποιο είναι αυτό; Η ταυτότητα του βιολογικού της πατέρα! Γεννημένη ως Norma Jeane Baker, η Monroe μεγάλωσε σε ανάδοχες οικογένειες, καθώς η μητέρα της πάλευε να τα βγάλει πέρα.

Σύμφωνα με το Variety, το Label News ολοκλήρωσε την παραγωγή του «Marilyn, Her Final Secret», ενός ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας που περιγράφει λεπτομερώς την έντονη αναζήτηση της σταρ για τον πατέρα της και περιλαμβάνει τα αποτελέσματα ενός τεστ DNA.

Η εταιρεία παραγωγής είπε, βάσει του ρεπορτάζ ότι πάρθηκε δείγμα DNA από τα μαλλιά της Monroe και στη συνέχεια συνέκριναν τα στοιχεία με ένα δείγμα σάλιου από τον δισέγγονο του φερόμενου πατέρα της, Charles Stanley Gifford.

Ο σκηνοθέτης Francois Pomès επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή αποκάλυψε ένα μακροχρόνιο «οικογενειακό μυστικό» με τον ίδιο να λέει ότι «τα μαλλιά που έχουμε χρησιμοποιήσει από τη Monroe έχουν συλλεχθεί από το άτομο που ταρίχευσε τη σορό της την ημέρα που πέθανε και εμείς στη συνέχεια ήμασταν σε θέση να ανασύρουμε ποσοστό άνω του 22% από το γενετικό της προφίλ βάσει ενός τμήματος από το DNA που εντοπίστηκε στην κερατίνη».

«Αυτό που με άγγιξε περισσότερο ήταν να δω την αντίδραση της οικογένειας του Gifford, η οποία ήταν συγκλονισμένη από αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία» πρόσθεσε.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο γαλλικό κανάλι Toute l'Histoire.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ