Τότε & τώρα: Η Cindy Crawford το 1992 με το εμβληματικό Versace φόρεμα που φόρεσε η Dua Lipa στα Grammys (φωτό)

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

 

Ορισμένες εμφανίσεις δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και η Cindy Crawford το απέδειξε με την τελευταία της ανάρτηση.

Ειδικότερα η 56χρονη, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, μοιράστηκε με τους 6.2 εκατομμύρια followers της δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη την βλέπουμε να ποζάρει με το εμβληματικό μαύρο φόρεμα Versace  - εμπνευσμένο από το BDSM - στα MTV Video Music Awards το 1992.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Ακόμα ανέβασε και μια δεύτερη εικόνα με την Dua Lipa, που φόρεσε το ίδιο φόρεμα στα βραβεία Grammy που έγιναν την Κυριακή (3/4/22).

«Τότε και τώρα. Διαχρονικό» έγραψε στο post της η Crawford με πολλές διάσημες - ανάμεσά τους η Donatella Versace, η Paris Hilton και η Naomi Campbell  - να σχολιάζουν ή να αφήνουν κάποιο emoji κάτω από την ανάρτηση.

Σύμφωνα με το People το supermodel Christy Turlington φόρεσε για πρώτη φορά το φόρεμα - το οποίο διαθέτει διάφανο μπούστο και τιράντες που οδηγούν ψηλά στο λαιμό - στην πασαρέλα του Versace το 1992 στο Μιλάνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glamfendi

Άλλες  διασημότητες που έχουν φορέσει εκδοχές του φορέματος είναι η Donatella, η κόρη της Crawford, Kaia Gerber και η Kim Kardashian.

Η Elizabeth Hurley είχε φορέσει επίσης ένα παρόμοιο φόρεμα από τον οίκο Versace το 1994 στην πρεμιέρα της ταινίας Four Weddings and a Funeral, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο τότε σύντροφός της Hugh Grant.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ