Η ιστορία της Έλενας Αθανασογιαννοπούλου: Έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια - Δηλώνει πως η μητρότητα σε μεγαλύτερη ηλικία έχει πολλά θετικά (βίντεο)

Το διαζύγιο στα 38 της και η αλλαγή στην ζωή της... 

Η Έλενα Αθανασογιαννοπούλου έγινε μητέρα στα 50. Μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τις εσωτερικές συγκρούσεις που αντιμετώπισε, το ταξίδι της μητρότητας στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της και η απόφαση να «δοκιμάσει» μόνο μια φορά την εξωσωματική.

«Στα 38 μου πήρα διαζύγιο και άλλαξα καριέρα. Αυτό μου κόστισε χρόνο και έτσι άργησα να αποκτήσω παιδί» δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ αποκαλύπτει πως λόγω ηλικίας είχε εσωτερικές συγκρούσεις ως προς την απόκτηση παιδιού, πήρε όμως την απόφαση και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

«Η απόφαση που είχα να πάρω αφορούσε στο αν θα ήμουν σε θέση να μεγαλώσω ένα παιδί στα 50 μου» αναφέρει.

Η κ. Αθανασογιαννοπούλου ήταν αποφασισμένη να κάνει εξωσωματική μόνο μία φορά καθώς δηλώνει πως «δεν θα άντεχε την ματαίωση» και παράλληλα παρακινεί όλους τους ανθρώπους να ακολουθούν το όνειρό τους και να προσπαθούν για αυτό όσες φορές χρειαστεί και συγκεκριμένα παροτρύνει τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες σε μεγαλύτερη ηλικία να κοιτάξουν τους φόβους τους και να τους επιλύσουν».

«Η μητρότητα σε μεγαλύτερη ηλικία έχει πολλά θετικά. Ένας πατέρας γίνεται «μητέρα», αφού φροντίζει το παιδί με διαφορετικό τρόπο» υποστηρίζει.

Ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ήταν  προετοιμασμένη να ακούσει πικρόχολα σχόλια, επειδή έγινε μητέρα στα 50».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ