Good News : Τις δέκα νέες αφίξεις στο κέντρο της Αθήνας υποδεχόμαστε με χειροκρότημα για τη τόλμη των επιχειρηματιών και την σίγουρη επιτυχία του καινοτόμου (φωτό)

Apivita Experience Store
Σόλωνος 6 – Κολωνάκι



(Fortunegreece.com)

Τα καλλυντικά από μόνα τους δεν μπορούν να προσφέρουν και πολλά αν δεν είναι ενταγμένα μέσα σε ένα τρόπο ζωής που να μπορεί να βγάλει την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι ιδρυτές της Apivita, Νίκος και Νίκη Κουτσιανά, οι οποίοι δημιούργησαν σε ένα τετραόροφο νεοκλασικό στο Κολωνάκι έναν χώρο που αντιπροσωπεύει την ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς που πρεσβεύει η εταιρία. Ένας χώρος που θα μπορούσε να σταθεί σε οποιαδήποτε μητρόπολη του κόσμου.

Kampos Biomarket
Φιλελλήνων 2 – Σύνταγμα



Από τα καταστήματα που και να θες να μην τα προσέξεις, δεν γίνεται. Και αυτό χάρη στον τεράστιο κορμό που βρίσκεται στο εσωτερικό του νέου και μεγαλύτερου καταστήματος βιολογικών προϊόντων που άνοιξε πριν από περίπου δύο μήνες στο κέντρο της Αθήνας. Βιολογικά τρόφιμα, κρασιά αναψυκτικά και χυμοί από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε ένα χώρο που θυμίζει κήπο σπιτιού της ελληνικής επαρχίας.

Φωτογραφία: Δημήτρης Καμαρας

Βιβλιοπωλείο της Εστίας
Διδότου 19 και Δελφών



Μπορεί η Εστία να έριξε πολλούς σε στεναχώρια όταν έκλεισε το ιστορικό βιβλιοπωλείο της οδού Σόλωνος, τον περασμένο Μάρτιο, επέστρεψε όμως τις μέρες των Χριστουγέννων ως ένα σημείο που οι φίλοι της Εστίας μπορούν να βρουν όλους τους τίτλους του εκδοτικού οίκου. Στόχος των δημιουργών του είναι να γίνει ξανά μία εστία για όλους τους συγγραφείς όλων των εκδοτικών οίκων. Τους ευχόμαστε ολόψυχα τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα.

Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας  
Αγίου Δημητρίου 13 – Ψυρρή



Το εστιατόριο του Μουσείου άνοιξε τις πόρτες λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου αναμένεται και η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στις γεύσεις της Μακεδονίας και της Θράκης. Η ιστορία και η παράδοση της Ελλάδας μέσα από τις γεύσεις βρήκε επιτέλους στέγη χάρη σε μία ιδιωτική πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναδείξει τον γαστρονομικό πλούτο της πατρίδας μας. Μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα τους στο Facebook για τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν.

Επί λέξει
Ακαδημίας 32



Από έναν άνθρωπο της «παλιάς καλής» Εστίας και η επόμενη κίνηση. Στις 19 Δεκεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει» από τη Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία για 22 χρόνια υπηρετούσε το βιβλιοπωλείο της Εστίας και όλους τους βιβλιόφιλους που το επισκέπτονταν. Στο νέο χώρο 150 τ.μ. κυριαρχούν το άσπρο και το μαύρο, τα δοκίμια και η προσωπική φροντίδα της Μαρίας.

Δείτε τις υπόλοιπες αφίξεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ