Μαρία Ηλιάκη: ''Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι, δεν υπάρχει οδηγός του καλού γονιού - Το ένστικτο...''

Δείτε την μακροσκελή ανάρτηση της στο Instagram....

 

Ένα δυνατό και συγκηνητικό μήνυμα για τη μητρότητα θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πριν 9 μήνες έφερε στην ζωή το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη. 

Η Μαρία Ηλιάκη, το απόγευμα της Κυριακής 3/4 δημοσίευσε μία τρυφερή εικόνα, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της, όταν ήταν ακόμη νεογέννητη.

Στην λεζάντα θέλησε να γράψει κάτι για τις μητέρες που ακολουθούν τον εσωτερικό τους χρόνο.

Αναλυτικά:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές.

Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή.

Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς», ανέφερε στο μήνυμά της η Μαρία Ηλιάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ