Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις....

Η εβδομάδα ξεκινά με πίεση καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την όψη συνόδου με τον Κρόνο, που θα είναι ακριβείας μεν τα ξημερώματα της Τρίτης, αλλά η επιρροή θα είναι ίσως πιο δυνατή τη σημερινή μέρα, αφού η Σελήνη από τον Ταύρο θα ενεργοποιήσει σήμερα την όψη αυτή.

Ο Άρης στη συμβολική γλώσσα της αστρολογίας είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός.

Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα, το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας και δυσκολίας θα είναι διάχυτη τουλάχιστον στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Καθώς Άρης και Κρόνος συναντιούνται μετά από δυο χρόνια (η πρώτη φορά ήταν τον Μάρτιο του 2020 τότε που επιβλήθηκε η πρώτη καραντίνα), η ένωση των δυο αντίθετων ενεργειών τους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή να αυξήσει την ένταση σε ό,τι ήδη έχει ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. 

ΚΡΙΟΣ

Απαιτητικό το ξεκίνημα της εβδομάδας για όλους μας με τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο και για σας αυτή ή όψη μπορεί να έχει επιρροή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τη συλλογική δουλειά, τους στόχους που έχετε για το μέλλον. Τα σενάρια είναι πολλά.

Μπορεί μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να την δείτε ξαφνικά να «παγώνει». Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να περνά πάνω από τη σύνοδο Άρη-Κρόνου που ολοκληρώνεται αύριο. Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος και υπομονή προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια όψη που μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλει κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. 

Διαβάστε τιςπροβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ