Chiara Ferragni: «Η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια ήταν το δέρμα μου» - η ακμή και το εξάνθημα από το στρες (φωτό)

Πώς κατάφερε να κάνει πιο υγιές το δέρμα της

Μια ειλικρινής ανάρτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την ακμή, από όταν ήταν έφηβη έκανε η Chiara Ferragni.

Η Ιταλίδα blogger, influencer και επιχειρηματίας με τους πάνω από 26 εκατομμύρια followers στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες έδειξε τα εξανθήματα που έβγαλε στο πιγούνι της. τώρα που ο σύζυγός της Fedez και πατέρας των δύο τους παιδιών ήταν στο νοσοκομείο.

 

Παράλληλα έστειλε και ένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους αναφορικά με την πίεση του να νιώθεις τέλειος, ενώ μοιράστηκε το πώς κατάφερε να κάνει το δέρμα της πιο υγιές.

Αναλυτικά έγραψε στο post της: «Το μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής/ενήλικης ζωής μου, η μεγαλύτερη σωματική μου ανασφάλεια ήταν το δέρμα μου: είχα πάντα ξεσπάσματα/ακμή και το να δείξω το δέρμα μου όταν είχε φλεγμονή ήταν δύσκολο για μένα.

Τα τελευταία 6 χρόνια το δέρμα μου άλλαξε και έγινε πολύ καλύτερο: αυτό που πραγματικά με βοήθησε ήταν να εξισορροπήσω τις ορμόνες μου με ινοσιτόλη (εντελώς φυσική), να ζήσω μια πιο ευτυχισμένη ζωή και να μην το σκέφτομαι πολύ. Κάθε τόσο έχω ξεσπάσματα, και είναι απολύτως εντάξει και έχω συμφιλιωθεί με την κατάσταση.

Φωτογραφίες: Instagram

Την ημέρα που πήραμε τελικά εξιτήριο από το νοσοκομείο, είχα ένα πολύ άσχημο εξάνθημα στο δεξί μέρος του πηγουνιού μου: κατηγορώ τις ορμόνες μου + προφανώς εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στρες.

Θα μπορούσα να είχα αποφύγει να μιλήσω για αυτό και να το δείξω, αλλά μετά σκεφτόμουν.. Γιατί να μην μιλήσω γι' αυτό; Πρέπει επίσης να ομαλοποιήσουμε τις κακές μέρες του δέρματος και να μην έχουμε την πίεση του να είμαστε τέλειοι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ