Οι ερωτικές προβλέψεις (4-10/4) για τα 12 ζώδια: Μην επιτρέψετε να σας παρασύρουν εμμονές & ανασφάλειες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά;

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια σκληρή και δύσκολη όψη, η οποία δεν είναι άλλη από τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου.

H συνάντηση αυτών των δύο πλανητών στις 05/04/2022 είναι πολύ πιθανό να μας φέρει αντιμέτωπους με θυμό, τον οποίο όμως δεν θα ξέρουμε πώς ακριβώς να τον διαχειριστούμε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουμε με λάθος τρόπο ή σε λάθος άτομο.

Μιας και ο Άρης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα και ο Κρόνος με τα όρια και τον περιορισμό, θα νιώσουμε ότι η σεξουαλική ενέργεια μας μπλοκάρεται ή ότι για κάποιο λόγο δυσκολευόμαστε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε στο ερωτικό κομμάτι.

Ωστόσο, την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως τις 02/05/2022. Αυτή η θέση θα κατευνάσει αρκετά τα πνεύματα και θα δημιουργήσει μια πιο γλυκιά και ρομαντική διάθεση.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της μάς καλεί να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον εγωισμό και να αφεθούμε στο συναίσθημα.

Θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά με το ταίρι μας ή με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, θα δείξουμε πιο εύκολα την ευαίσθητη πλευρά μας και θα κατανοήσουμε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου. Στις 07/04/2022 το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να κάνουμε πιο σοβαρές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας και να ασχοληθούμε με τα πιο πρακτικά ζητήματα της σχέσης μας, ενώ στις 08/04/2022 το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα μας δώσει τη δυνατότητα να πούμε δυνατά τις σκέψεις μας και να είμαστε άμεσοι και ειλικρινείς απέναντι στον σύντροφο ή στο άτομο που μας ενδιαφέρει.

Αξιοποιήστε λοιπόν αυτές τις δύο ημέρες για να κάνετε συζητήσεις και επαφές, αφού στις 10/04/2022 το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα βαρύνει αρκετά το κλίμα. Το τετράγωνο αυτό θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα μας ταρακουνήσουν ή λόγια τα οποία θα τα πάρουμε πολύ προσωπικά και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μην επιτρέψετε σε εμμονές, ανασφάλειες και καχυποψίες να σας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο στις 5/4 είναι πολύ πιθανό να φέρει εμπόδια και δυσκολίες στις κοινωνικές σας επαφές, με αποτέλεσμα να μπλοκάρετε και να μην έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να κάνετε νέες γνωριμίες ή τη διάθεση να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό προς τα έξω. Ίσως να νιώσετε ότι οι άλλοι σας βάζουν όρια ή ότι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να αποστασιοποιηθούν από εσάς, κάτι που μπορεί να σας απομακρύνει ή να φέρει ακόμα και μια ρήξη.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων και για το επόμενο διάστημα καλείστε να έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Ίσως χρειαστεί να δώσετε επίλογο σε μια κατάσταση ή να απομακρυνθείτε από μια σχέση εξάρτησης η οποία σας κρατάει πίσω. Μιας και  η θέση αυτή της Αφροδίτης σας δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια και μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε, θα είναι προτιμότερο να ρίξετε τους τόνους και να αφήσετε τη διαίσθηση να σας καθοδηγήσει.

Την Πέμπτη 7/4 και την Παρασκευή 8/4 ο Ερμής στο ζώδιο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη θα σας επιτρέψει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και κοινωνικές επαφές. Δεν αποκλείεται μέσα από μια παρέα ή μια ομάδα ατόμων να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μπορέσετε να εκφράσετε πιο άμεσα προς τα έξω τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου και την Τρίτη 5/4 θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση η οποία είναι αρκετά φιλική για εσάς. Μέχρι τις 2/5, που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας ταιριάζουν και υπάρχει εγκεφαλική σύνδεση μεταξύ σας.

Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έλξη για άτομα τα οποία είναι αντισυμβατικά και εκκεντρικά ή με κάποιο τρόπο σας βοηθάνε να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να απαλλαχτείτε από ταμπού και περιορισμούς.

Οι φίλοι σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μέσω αυτών. Κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα άτομο το οποίο ανήκει στο φιλικό σας κύκλο ή για ένα άτομο το οποίο θα γνωρίσετε μέσα από το διαδίκτυο.

Με τον Ερμή από τον Κριό να σχηματίζει εξάγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη, στις 7/4 και στις 8/4 αντίστοιχα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό, να έρθετε σε επαφή με τις ενδόμυχες σκέψεις σας ή να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας η οποία θα σας ανακουφίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, μια δύσκολη όψη η οποία βαραίνει αρκετά το κλίμα και σας στερεί την ανάλαφρη διάθεση και την αισιοδοξία σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε μπλοκαρισμένοι και να μην μπορείτε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Ακόμα όμως κι αν υπάρχουν εμπόδια ή δυσκολίες, δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε και να το βάλετε κάτω. Αντιθέτως, θα πρέπει να δείξετε υπομονή και αντοχή και κυρίως να μην κάνετε αψυχολόγητες και παρορμητικές κινήσεις οι οποίες τώρα μπορεί να σας κοστίσουν.

Στις 7/4 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σας βοηθήσει να βάλετε τη σκέψη σας σε μια σειρά και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Στις 8/4 το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας ή για να πάρετε μια πρωτοβουλία που αφορά τη σχέση σας. Η εβδομάδα κλείνει με ένα απαιτητικό τετράγωνο μεταξύ Ερμή-Πλούτωνα την Κυριακή 10/4, μια όψη η οποία μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια εμμονή, καχυποψία και σκοτεινές σκέψεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να λάβετε υπόψη σας όλα τα δεδομένα πριν πάρετε μια απόφαση ή πριν πείτε κάτι το οποίο θα φέρει συγκρούσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι, αφού την Τρίτη 5/4 πραγματοποιείται η σκληρή σύνοδος μεταξύ Άρη και Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Εάν είστε δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ψυχρή συμπεριφορά από το ταίρι σας ή να γίνει κάτι το οποίο θα κλονίσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας και θα δημιουργήσει εντάσεις.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αναβάλλετε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για αργότερα, αλλά μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Άλλωστε, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς, αφού θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο και θετικό πρίσμα. Το επόμενο διάστημα έως και τις 2/5 προσφέρεται για να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να βγείτε για λίγο από τη ζώνη ασφαλείας σας. Η εβδομάδα κλείνει με ένα ζόρικο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα την Κυριακή 10/4 και καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Άρης και Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/4 στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τoν γάμο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν είστε δεσμευμένοι θα αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι ή ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι το οποίο θα σας απομακρύνει από κοντά του.

Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η ημέρα δεν προσφέρεται για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικώς για να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Από την άλλη πλευρά, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία θα γεμίσει την ερωτική σας ζωή με περισσότερο πάθος, αλλά και ένταση. Μέχρι τις 2/5 όπου η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, ο ερωτισμός και η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να αποκαλύψετε ακόμα και τις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σας ή την κρυφή σας πλευρά.

Επιπλέον, ίντριγκες, μυστικές επαφές και παθιασμένοι έρωτες είναι μέσα στο παιχνίδι των επόμενων ημερών. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στις 8/4 θα είναι άκρως ευνοϊκό για εσάς, αφού δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα ή ακόμα και μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας γοητεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες ή για να εκφράσετε στο ταίρι όλα όσα σκέφτεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χαρμόσυνο γεγονός αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 5/4. Η θέση αυτή θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα φέρει πολύ θετικές εξελίξεις στο κομμάτι αυτό.

Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση μέχρι τις 2/5 σας δημιουργεί έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και γι’ αυτό τον λόγο θα μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να συμπεριλάβετε ένα άλλο άτομο στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς λοιπόν θα ερωτευτείτε μέσα στο επόμενο διάστημα ή θα κάνετε το βήμα να μπείτε μέσα σε μια νέα σχέση με κάποιον-α ο-η οποίος-α σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Στις 8/4 το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη προσφέρεται για να κάνετε μια εκ βαθέων κουβέντα με το ταίρι σας, μέσω της οποία θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που θα σας κάνουν να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή.

Ωστόσο, στις 10/4 το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει εμμονές, καχυποψία ή αρνητικές σκέψεις οι οποίες θα σαμποτάρουν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να κρίνετε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα και ψυχραιμία πριν βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ