Vintage φωτό: Η Ρένα Βλαχοπούλου αγκαλιά με τον Κώστα Βουτσά στην πρεμιέρα της παράστασης «Θεοδώρα»

Στις 30 Νοεμβρίου 1996 οι κοσμικές στήλες αρκετών αθηναϊκών εφημερίδων παρουσίασαν ρεπορτάζ από την πρεμιέρα του έργου της Μιμής Ντενίση

Μια φωτογραφία από το παρελθόν, του Κώστα Βουτσά και της Ρένας Βλαχοπούλου έχει δημοσιευτεί στον λογαριασμό Vintage Greece στο Instagram.

Στην εικόνα βλέπουμε τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου να ποζάρουν αγκαλιά στην πρεμιέρα της παράστασης "Θεοδώρα", στο θέατρο "Ακροπόλ" τον Νοέμβριο του 1996.

Όπως διαβάζουμε στο vlahopoulou.blogspot.com στις 30 Νοεμβρίου 1996 οι κοσμικές στήλες αρκετών αθηναϊκών εφημερίδων παρουσίασαν ρεπορτάζ από την πρεμιέρα του έργου της Μιμής Ντενίση «Θεοδώρα, η αγία των φτωχών», την οποία παρακολούθησε μεταξύ άλλων και η Ρένα Βλαχοπούλου.

Το έργο που ανέβηκε στο θέατρο Ακροπόλ, σε μια πλουσιότατη παραγωγή του Αλέξανδρου Παρίση και των αδελφών Τάγαρη, ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Μιμής Ντενίση (παίχτηκε για δύο σεζόν στην Αθήνα και περιόδευσε και στην επαρχία) που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας.

Εκτός από τη συγγραφέα και θιασάρχη πρωταγωνιστούσαν ο Στάθης Ψάλτης, ο Νίκος Γαλανός, ο Φίλιππος Σοφιανός, ο Γιώργος Μούτσιος, ο Σπύρος Καλογήρου, η Όλγα Πολίτου, η Τζέσυ Παπουτσή και πολλές/-οί ακόμα ηθοποιοί.

Την πρεμιέρα, που δόθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1996, παρακολούθησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου. Στην πρώτη-πρώτη σειρά του θεάτρου, στο πιο κεντρικό κάθισμα, καθόταν η ηθοποιός που δόξασε το σανίδι του Ακροπόλ όσο λίγες, η Ρένα Βλαχοπούλου.

Οι περισσότερες εφημερίδες δημοσίευσαν φωτογραφικά στιγμιότυπα με τη Ρένα να ανταλλάσσει αγκαλιές με την καλή της φίλη Ζωζώ Σαπουντζάκη (που της άφησε το κλασικό κοκκινάδι στο μάγουλο από το δυνατό φιλί που πάντα της έδινε) και τους παλιούς της συνεργάτες Κώστα Βουτσά και Στάθη Ψάλτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ