Βασίλισσα Λετίσια: Το λευκό τζάκετ που δανείστηκε από την κόρη της … ή μήπως η διάδοχος παίρνει τα ρούχα της μαμάς! (φωτό)

Η πριγκίπισσα Λεονόρ το είχε φορέσει το 2020

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκανε μια κομψή εμφάνιση την περασμένη Πέμπτη, οπότε και παρουσίασε τα βραβεία ενός φεστιβάλ σχολικών ταινιών μικρού μήκους.

Ειδικότερα η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό σακάκι Carolina Herrera, το οποίο είχε φορέσει η μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσα Λεονόρ, τον Οκτώβριο του 2020 στο Οβιέδο.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το βασιλικό ζεύγος εκτός από την 16χρονη έχει αποκτήσει ακόμα την 14χρονη πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία.

 

 

 

 

Δεν γνωρίζουμε αν η μαμά έκανε μια «γύρα» στην ντουλάπα της κόρης ή το αντίστροφο, πάντως το πανωφόρι ταιριάζει και στις δύο! Άλλωστε και η διάδοχος και η μητέρα της έχουν  παρόμοια αίσθηση του στυλ, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μοιράζονται τα ρούχα τους!

 

 

 

 

 

 

Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, φόρεσε μια ασπρόμαυρη pencil φούστα, μαύρη μπλούζα και γόβες Magrit στο ίδιο χρώμα, ενώ κρατούσε μια chic τσάντα.

Είχε τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες και πίσω από τα αυτιά, ώστε να φαίνονται τα σκουλαρίκια της και επέλεξε διακριτικό μακιγιάζ, κάτι που άλλωστε συνηθίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ